Johnstone's Paint Trophyssa kohtaa Ykkös- ja Kakkosliigan joukkueet keskenään. Motivaatiokysymykset ovat aivan pinnalla ja koviakin yllätyksiä sekä ideavarmoja pitää uskaltaa hakea!

1. Fletwood – Crewe 1Ykkösliigan joukkueiden kohtaaminen. Fletwood on ollut viime ajat komeassa iskussa, kun taas Crewe ei ole voittanut koko kaudella pelin peliä! Koti- ja tasoero tekee Fletwoodista selvän suosikin ja kohde on jopa alipelattu (46%) - loistava varmaidea! 2. Oxford U – Portsmouth x2Tasainen kamppailu, jossa vain kotietu tekee isännistä niukan suosikin. Porstmouthilla on maine kovana Cup-joukkueena, eikä syyttä. Peliprosentit ovat liiaksi kotijoukkueen puolella, joten vedetään vain vierasmerkit mukaan.3. Sheffielf U – Hartlepool 1x2Sheffield United on selvästi vahvempi joukkue Kakkosliigan Hartlepooliin nähden, mutta viime aikojen esitykset eivät vakuuta. Pelataan kohde reilusti tukkoon, sillä kotisuosikkimme on kauden 12 ottelusta voittanut vain kaksi.

4. Preston – Oldham 1x2Preston on äärimmäisen vahva kotijoukkue ja Oldham todella huono vieraissa. Kotijoukkue on myös ollut viime ajat paremmassa kunnossa ja lähtee suosikkina otteluun. Peliprosentit ovat nyt kuitenkin karanneet käsistä (70%) ja pelaamme kohteen tukkoon.

5. Stevenage – MK Dons 2Stevenage on, kaikki sarjat huomioon ottaen, kauden 12 ottelusta voittanut kaksi. MK Dons on materiaaliltaan vahvempi ja vieraissakin suosikki. Kohde on pelattu oikein,joten napataan vierasvoitto varmaksi.

6. Wolves – Notts County 1x2Notts County on kaameassa tappioputkessa. Wolves on pelannut paremmin ja ottelun isäntänä selvä suosikki. Peliprosentit (80%) ovat kuitenkin karanneet nyt pahasti isäntien osalta lapasesta, joten lyödään kohde tukkoon.

7. Swindon – Plymouth 1Swindon on pelannut viime aikoina hienosti Ykkösliigassa, kun taas Plymouthilla on ollut vaikeuksissa Kakkosliigassa. Isännät ovat kohteessa jättisuosikkeja ja kelpaavat varmaksi.

8. Morecambe – Carlisle 12Molemmat ovat pelanneet loistavasti viime aikoina. Carlisle löytyy sarjaporrasta ylempää, mutta Morecamben kotietu tasoittaa lähtökohdat. Ympäripyöreään otteluun napataan merkit 12.

9. Wycompe – Bristol C 2Bristol City lyötyy sarjaporrasta ylempää ja on pelannut vahvasti. Joukkue on vieraissakin suosikki otteluun ja kun peliprosentit (42%) ovat vielä maltilliset lyödään kohde varmaksi.

10. York – Rotherdam 1xRotherdam pelaa sarjaporrasta ylempänä ja on Yorkia vastaan vieraissakin niukka suosikki. Peliprosentit ovat kuitenkin liikaa vieraisiin päin (58%). Kohteessa on todennäköisempää, että Rotherdam ei voita kuin voittaa, joten pelataan merkit 1x.

11. Southend – Dagenham-Red 2Kakkosliigan joukkueiden kamppailu. Southend on kotonaan suosikki, mutta Dagenham-Red on pelannut viime ajat hyvin ja pystyy vieraissakin menestykseen. Dagenham-Redin voitto on jyrkästi alipelattu (18%) ja lyömme sen hullunlailla varmaksi asti!

12. Mansfield – Chesterfield 12Myös kahden Kakkosliigan joukkueen kohtaaminen. Chesterfield on parempi joukkue, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia ja luvassa on täysin ympäripyöreä ottelu. Ei auta kuin lyödä merkkejä palamaan!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Fletwood - Crewe

1

 

 

2.

Oxford U - Portsmouth

 

X

2

3.

Sheffield U - Hartlepool

1

X

2

4.

Preston - Oldham

1

X

2

5.

Stevenage – MK Dons

 

 

2

6.

Wolverhampton – Notts County

1

X

2

7.

Swindon - Plymouth

1

 

 

8.

Morecambe - Carlisle

1

 

2

9.

Wycompe – Bristol C

1

 

2

10.

York - Rotherdam

1

X

 

11.

Southend - Dagenham-Red

 

 

2

12

Mansfield - Chesterfield

1

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 43,20€Minivakion kanssa yhteensä 48,60€