Sunnuntain vaikealla vakiokierroksella vihjeessämme oli yhdeksän oikein, joten niukasti jäätiin komeilta palautuksilta. Nyt tarjolla on 12 kohteen jääkiekkovakiossa Liigaa, KHL:ää ja Elitserieniä! Parhaat kohteet ovat lähes unohdetut kotivoitot: Lukko, Växjö ja Ilves.

1. Kalpa – HIFK x2HIFK on materiaaliltaan parempi ja vaikka Kalpan kotietu tasoittaa lähtökohdat, on kotivoitto liikaa pelattu (50%). Otetaan kotivoitosta rohkea ohipeli. 2. Ässät – HPK 1x2Ässät on ollut loistava kotijoukkue, mutta itse ei peli vielä vakuuta. HPK on tappioputkessa, mutta ei vailla mahdollisuuksia. Lyödään tasaiseen kohteeseen runsas ruksitus. 3. Lukko – Kärpät 1Kohde on pelattu aivan liian vieras voittoisesti. Nyt ollaan hurjia ja lyödään alipelattu kotivoitto (28%) varmaksi!

4. Ilves – Pelicans 1Molemmat ovat lennossa ja joukkueet miehittävät sarjan kärkisijat. Pelicans on hieman vahvempi materiaaliltaan, mutta Ilveksen kotietu kääntää kelkkaa tamperelaisten suuntaan. Ilveksen voitto on lähes unohdettu ja 33% pelattu kotivoitto on loistava ideavarma!

5. Jokerit – JYP 1x2Jokerit on kotiedun puolesta suosikki, mutta ottelusta on luvassa todella tasainen. Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja Jokerit on ylipelattu – lyödään kohde tukkoon.

6. Modo – Skellefteå 2Skellefteå johtaa sarjaa ja on ollut todella valmiin näköinen joukkue. Modon peli ei ole ottanut kulkeakseen ja vierasvoitto kelpaa varmaksi.

7. Färjestad – Brynäs x2Tasaisessa kohteessa kotietu tekee Färjestadista suosikin. Brynäs on kuitenkin kolmen ottelun voittoputkessa ja valmis menestymään vieraissakin. Kotivoitto on aivan liialti pelattu ja jätetään rohkeasti ylipelattu kotivoitto pois lapulta.

8. Växjö – Linköping 1Linköping on parempi joukkue, mutta Växjön kotietu tasaa lähtökohdat. Vierasvoitto on aivan liikaa pelattu ja lähdetään rohkeasti kotimenestyksistä liikkelle ja nostetaan vain 19% pelattu kotivoitto varmaksi!

9. Luleå – Örebro 1 Luleå on selvä suosikki kotonaan heikkoa Örebrota vastaan. Kotivoitto on niukasti liikaa pelattu, mutta nostetaan silti osuva kotivoitto varmaksi.

10. AIK – Frölunda 1x2Todella tasainen kamppailu, jossa kotietu tekee AIK:sta suosikin. Lyödään tasainen ja melkein oikein pelattu kohde tukkoon.

11. HV 71 – Leksand 1 HV 71 on materiaaliltaan vahvempi ja kotonaan selvähkö suosikki. HV:n peli ei viime aikoina ole ollut parhaimmillaan, mutta nyt toivotaan kurssin kääntyvän taas oikeaan suuntaan! Kotivoitto (48%) on alipelattu ja se kelpaa loistavasti varmaksi.

12. Spartak M – Donbass 1x2Donbass on ollut viime ajat todella vakuuttava. Spartakin kotietu kuitenkin tasoittaa lähtökohtia ja oikein pelattu kohde lyödään varmistellen tukkoon.

Urheiluveikkauksen vihjeriviKiekkovakio 5

#

Kohde

1

X

2

1.

Kalpa - HIFK

 

X

2

2.

Ässät - HPK

1

X

2

3.

Lukko - Kärpät

1

 

 

4.

Ilves - Pelicans

1

 

 

5.

Jokerit - JYP

1

X

2

6.

MODO - Skellefteå

 

 

2

7.

Färjestad – Brynäs

 

X

2

8.

Växjö - Linköping

1

 

 

9.

Luleå - Örebro

1

 

 

10.

AIK - Frölunda

1

X

2

11.

HV71 - Leksand

1

 

 

12

Spartak M – Donbass

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 34,20€