Joko Monacon miljoonajoukkueen maalihanat aukeaa? 1. Hannover 96 – Braunschweig: Braunschweig on sarjan huonoin joukkue materiaalin puolesta, mutta viime viikon voitto Leverkusenista antoi varmasti lisävirtaa ja itseluottamusta tekemiseen. Hannoverilla on ollut viime ajat vaikeaa, mutta silti kotijoukkue lähtee paremman materiaalin ja kotiedun puolesta selvähkönä suosikkina otteluun. Isännät kärsivät kuitenkin myös loukkaantumisista ja ilmassa voisi olla pienten vierasyllätysten tuoksua.

2. Monaco – Evian TG: Monaco koki viime kierroksella vierastappion Lillelle, vaikka hallitsi kenttätapahtumia. Tehottomuus kuitenkin vaivaa huippumiehistön omaavaa kotijoukkuetta. Evian TG on montaa luokkaa heikompi ja lähtee otteluun vieraissa selvänä altavastaajana. Peliprosentit ovat aika maltilliset, joten toivotaan että Monacon hanat vihdoin aukeaa ja isketään lapulle pari isompaakin voittoa!

3. Granada – Malaga: Paikallishenkisessä ottelussa kotiedulle ei voi antaa normaalia arvoa. Granada on esiintynyt tasaisen varmasti läpi kauden, kun taas Malaga on ailahdellut. Vieraiden pelissä on kuitenkin ollut piristymisen merkkejä ja pelimielessä pienet vierasyllätykset kiinnostaa. Ottelussa voi odottaa ennemmin vähä- kuin runsasmaalista, joten yritetään selvitä kohteesta vähillä merkkimäärillä.

Moniveto 4: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Hannover 96 - Braunschweig

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

2

Monaco – Evian TG

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

3

Granada - Malaga

Koti

0,2

Vieras

0,1

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€