1. Southampton - Manchester United: Vaikka Sotonin alkukausi on ollut vakuuttava, loppui joukkueen lento heti, kun kärkipään joukkueet tulivat vastaan. Edellisestä kolmesta ottelusta Villaa, Citya ja Arsenalia vastaan Southampton onnistui keräämään vain yhden tasapelipisteen Villalta. ManU sen sijaan on löytänyt parhaan pelivireensä! Joukkue on neljän ottelun voittoputkessa. Vieraissakin miljoonamiehillä pullisteleva United on selvähkö suosikki Pyhimyksiä vastaan. 

  2. Verona - Sampdoria: Sampdoria on pelannut vakuuttavasti viime ajat. Sarjan tasapelikone on hävinnyt kymmenestä edellisottelustaan vain yhden. Veronalla sen sijaan on ollut ongelmia. Kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta kotivoittoja ei riveille tarvita. 
  3. Nacional - Maritimo: Molempien peli kulkee kotona, mutta ei vieraissa. Vahva kotietu tekee Nacionalista vain niukan suosikin. Isännillä on ollut suuria maalinteko-ongelmia koko kauden ajan, kun taas vieraat pääsevät kamppailuun kaksi voittoa alla, itseluottamusta puhkuen! Peliprosenttien puolesta maukkain helmi on kotijoukkueen nolla maalia!

Moniveto 9: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Southampton - ManU

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

2

Verona - Sampdoria

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

3

Nacional - Maritimo

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€