1. Jokerit - Dynamo Moskova: Joukkueet kohtasivat myös marraskuussa Moskovassa, jolloin narripakka haki todella maukkaan 1-3 -voiton. Nyt Dinamo on kuitenkin saanut pelistään kiinni ja saapuu Ilmalaan hurjassa viiden ottelun voittoputkessa. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet viidessä edellisottelussaan pitämään kolme kertaa maalinsa puhtaana! Tänään voidaankin odottaa hyvin vähämaalista ja tiukkaa kamppailua. Dinamo on materiaalin puolesta selvästi edellä, mutta Jokerien kotietu tasoittaa lähtökohtia. Arvioimme ottelun täysin 50-50 kamppailuksi. Peliprosenttien puolesta ainoat oikeat pelivalinnat löytyvät vähämaalisista tuloksista.

  2. SKA Pietari - AK Bars Kazan: Superkamppailu! Läntisen ja itäisen konferenssin kärkijoukkueet tarjoavat varmasti upean jääkiekkoillan. Kazanilla on ollut isoja ongelmia vieraspelaamisessaan ja SKA on ottelussa kotietunsa puolesta suosikki. Jos vierasjoukkueen ongelmat jatkuvat, saattaa SKA riistää jopa runsasmaalisen voiton. 
  3. Ässät - Kärpät: Kärpät on ollut Ässille ylitsepääsemätön este yhdeksän kohtaamisen ajan: Ässät on onnistunut edellisen kerran voittamaan Kärpät helmikuussa 2013. Materiaaliero on tälläkin kertaa selvästi Kärppien puolella. EHT-turnauksen tuoman tauon vuoksi ottelussa on kuitenkin normaalia suurempi yllätysmomentti. Vaikka Kärpät on lähes aina onnistunut kaatamaan porilaisjoukkueen, on ottelut olleet hyvin tasaisia ja usein on myös vähämaalisia. Peliprosenttien puolesta parhaan edun saa alipelatuilla kotiyllätyksillä.  

Moniveto 6: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit - Dinamo

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,3

2

SKA - Kazan

Koti

4,5

Vieras

1,3

3

Ässät - Kärpät

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 64,80€