1. Arsenal – Everton: FA-cupin puolivälierä. Everton ei onnistunut kolmessa edellisessä vierasottelussaan tekemään edes maalia kärkipään, kun vastassa oli kärkipään joukkueet Chelsea, Tottenham ja Liverpool. Arsenal on laadukkaampi kokonaisuus ja kotikentällään selvä suosikki.

  2. WBA – ManU: WBA:n neljä edellistä kotiottelua ovat kaikki päättyneet lukemiin 1-1. Tulosta voi pitää kohtalaisena, sillä vastassa on ollut Chelsea, Liverpool ja Everton. Edelliskierroksella sarjajumbo Fulhamin olisi kuitenkin tullut kaatua. ManU on onnistunut viidestä edellisottelustaan hankkimaan vain yhden voiton. Katastrofaalisen Olympiakos-tappion jälkeen David Moyes saa pyyhkiä entistä kiivaammin hikikarpaloita otsaltaan. Materiaalin puolesta ManU on vieraissakin selvä suosikki, mutta täyttä luottoa ryhmään ei missään nimessä löydy.

  3. Cardiff – Fulham: Sarjan jumbofinaalissa on putoamistaiston kannalta valtavat panokset. Fulhamin peräpää on vuotanut läpi kauden ja Cardiff pelikonseptilla on tapana romahtaa välillä totaalisesti. Valtavat panokset tekevät ottelusta lähtökohtaisesti vähämaalisen, mutta kaikki ainekset ottelun repeämiselle ovat olemassa. Kotietu tekee isännistä vain niukan suosikin kamppailuun.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Arsenal - Everton

Koti

1,2

Vieras

0,1

2

WBA - ManU

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

3

Cardiff - Fulham

Koti

1,2,4

Vieras

0,1,3

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€