1. HJK – IFK Mariehamn: Materiaaliltaan liigassa ylivoimainen HJK lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotiyleisönsä tuki takanaan. Kotijoukkueen otteet eivät silti ole vakuuttaneet. Vain kolme voittoa runkosarjan kuudesta ensimmäisestä ottelusta, tuolla materiaalilla on hieman alakanttiin. Vierailijat ovat aloittaneet odotetulla tavalla ja löytyvät sarjataulukosta HJK:n perästä sijalta viisi. Historia kuitenkin puoltaa kotijoukkuetta, sillä keskinäisissä otteluissa Helsingissä, vierailijat eivät ole voittaneet koskaan.
  2. FF Jaro - VPS: FF Jaro on avannut kautensa yliodotusten ja joukkue on kerännyt ensimmäisistä kuudesta ottelusta kymmenen pistettä. Samaisessa luvussa on myös vaasalaiset, mutta pelin vähemmän pelanneena. Veikkauksen kertoimien mukaan Jaro lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta silti vierailija ovat materiaaliltaan kovempi ja siksi merkit sijoitetaan vierailijoille.
  3. FC Lahti – FC Inter : Kaksi ailahtelevasti kautensa aloittanutta joukkuetta, joista on vaikea nostaa ennakkosuosikkia. Materiaaliltaan joukkueet ovat tasoissa, mutta Lahden kotietu nostaa hieman kotijoukkueen osakkeita. Pelataan peruslukemat.
  4. SJK – FC Honka: Sarjanousija on saanut kohtuullisen pirteän aloituksen sarjassa. Vaikka joukkue on sarjataulukossa vasta sijalla kymmenen, on sillä kaksi peliä vähemmän kuin tämän iltaisella vastustajalla (sijalla 7.) ja eroa on vain kolme pistettä. SJK nauttii suurta kotietua ja puolustaa erityisen hyvin kotiotteluissaan. Vähämaalinen kamppailu odotettavissa.

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HJK – IFK Mariehamn

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

2

FF Jaro - VPS

Koti

0,2

Vieras

2,3

3

FC Lahti – FC Inter

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

4

SJK – FC Honka

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 43,20e