Yhtään väheksymättä Veikkausliigassa käytävää Lahden ja MyPan välistä vääntöä niin illan kohokohta fudisfanaatikolle löytyy länsinaapurista. Helsingborgin ja Göteborgin kohtaaminen ei ole vedonlyönnin kannalta erityisen herkullinen, mutta urheilullinen anti tulee olemaan niin vahva, että lyömme pienet jännitysvedot lisämausteeksi.

Helsingborg IF - IFK Göteborg: Allsvenkanin kärkiottelu. Eteläisen ruotsin suurseurat Malmö, Helsingborg ja IFK Göteborg dominoivat tällä hetkellä Allsvenskania. Tässä ottelussa panoksena on liigan piikkipaikka. Tilastojen valossa Helsingborg lähtee tähän suosikkina. Se on tehnyt koko sarjan eniten maaleja ja myöskin päästänyt omiin vähiten. Kotijoukkueena se on sarjan parhaimmistoa. Vierailija Göteborgin puolustus on kuitenkin päästänyt vain yhden maalin enemmän. Ottaen huomioon ottelun latauksen, extrajännitteen ja sarjan kahden parhaan puolustuksen, niin UNDER- vedot kiinnostavat tähän. www.operaattori poistettu.com maksaa rahat takaisin tuplana alle 2.5 maalin vedolla.

Tasaiseen otteluun lisäksi tasurivalinta. Parhaan tasurikertoimen (3.60) tarjoaa www.williamhill.com

Normaalisti ottelussa nähtäisiin myös suomalaisväriä Helsingborgin maajoukkuepakki Jere Urosen myötä, mutta valitettavasti mies on tällä hetkellä telakalla polvivamman takia. Ottelu tulee suorana CMORE SPORT HD- kanavalta klo 20:00 alkaen.

 

Pitkävetovihjeet maanantai 8.7.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Helsingborg - IFK GöteborgAlle / yli 2.5 maalia? Alle 2.00 20:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
William Hill Helsingborg - IFK Göteborg X 3.60 20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.