1. KalPa - HPK: Alkukauden kaksi suurinta yllättäjää vastakkain. KalPan ja HPK:n kohtaamiset ovat usein hyvin tasaisia ja vähämaalisia. Kuitenkin kuudesta edellisottelusta Kerho on voittanut peräti viisi, eikä KalPa ole onnistunut kaatamaan Pallokerhoa varsinaisella peliajalla sitten lokakuun 2013. Nytkin luvassa on hyvin tasainen ottelu, eikä KalPa ole kotiedun puolesta kuin minimaalinen suosikki. Kerho on vetomielessä niin aliarvostettu, että siihen isketään rohkeasti! 

  2. TPS - Sport: Palloseuran tilanne on sekava, mutta kotikentällä peli edelleen kulkee, sillä joukkue on heti JYPin jälkeen sarjan paras kotijoukkue ja kerännyt Turussa upeat 31 pistettä. Sport on materiaalin puolesta pahasti jäljessä ja muu kuin parin maalin kotivoitto olisi iso yllätys!
  3. Tappara - Pelicans: Köysi kirvesrintojen ympärillä kiristyy. Edelliset kymmenen ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton! Nyt vastaan asettuu Pelicans, jota vastaan voidaan puhua jo jonkin sortin pakkovoitosta. Kotikentällään Tappara on ottelun selvä suosikki, mutta sen otteissa on jotain niin mätää, että varmistukset lienevät paikallaan!

Moniveto 11: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

KalPa - HPK

Koti

0,1,2

Vieras

3,4

2

TPS - Sport

Koti

3,4

Vieras

0,1

3

Tappara - Pelicans

Koti

1,3,4

Vieras

1,3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€