1. Creteil – Metz: Kohde on Ranskan Cupia. Metz on ykkösjoukkue Ligue 1:ssa ja jäätävässä iskussa. Sen tilanne sarjassa on niin hyvä, että nälkää riittää varmasti myös Cupiin. Creteil on takerrellut viime aikoina ja paremman materiaalin Metz lähtee vieraissakin otteluun suosikkina. Creteilin puolustus on repeillyt pahasti lähiotteluissa, eikä Cupin luonne huomioon ottaen runsasmaalisuus yllättäisi.

  2. Swansea – Hull: Swansea on materiaaliltaan parempi ja nauttii vahvaa kotietua. Walesilaiset pitävät ottelussa varmasti jälleen paljon palloa, eikä Hull saane montaa tekopaikkaa. Ainakin alustavasti vieraiden nollaa on pelattu varsin vähän ja se kelpaa rivin ankkuriksi.

  3. Setubal – Academica: Päätöskohde on ympäripyöreä Portugalin pääsarjan alemman kastin kamppailu. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin viime ajat olleet vakuuttavassa iskussa. Academica kaatoi edelliskierroksella Porton kotonaan, jota voi pitää sensaationa. Setubal sen sijaan on pelannut jo viisi tappiotonta ottelua putkeen. Ottelussa nähdään luultavammin varsin vähän maaleja ja alustavien peliprosenttien puolesta niukat lopputulokset ovat loistava idea.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Creteil - Metz

Koti

0,2

Vieras

1,2,3,4

2

Swansea - Hull

Koti

1,2,3

Vieras

0

3

Setubal - Academica

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€