Ässät - Kärpät:

Kärpät on ollut Ässille ylitsepääsemätön este yhdeksän kohtaamisen ajan: Ässät on onnistunut edellisen kerran voittamaan Kärpät helmikuussa 2013. Materiaaliero on tälläkin kertaa selvästi Kärppien puolella. EHT-turnauksen tuoman tauon vuoksi ottelussa on kuitenkin normaalia suurempi yllätysmomentti. Vaikka Kärpät on lähes aina onnistunut kaatamaan porilaisjoukkueen, on ottelut olleet hyvin tasaisia ja usein on myös edetty jatkoajalle.

Ässät oli ennen taukoa hyvässä iskussa. Viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet neljä voittoa. Kotietu tasoittaa Kärppien materiaalista ylivoimaa, eikä Kärppien iskukyvystä tauon jälkeen ole varmuutta. Ylikertoimien kotivoitto napataan rohkeasti peleihin!

Jokerit - Moskovan Dinamo:

Ilmalassa pelataan lauantaina todellinen KHL:n huippuottelu, kun konferenssissa neljäntenä majaileva Moskovan Dinamo saapuu Jokereiden vieraaksi. Jokerit on konferenssin kolmannella sijalla kaksi pistettä illan vierailijoita edellä.

Joukkueet kohtasivat myös marraskuussa Moskovassa, jolloin narripakka haki todella maukkaan 1-3 -voiton. Nyt Dinamo on kuitenkin saanut pelistään kiinni ja saapuu Ilmalaan hurjassa viiden ottelun voittoputkessa.

Molemmat joukkueet ovat onnistuneet viidessä edellisottelussaan pitämään kolme kertaa maalinsa puhtaana! Tänään voidaankin odottaa hyvin vähämaalista ja tiukkaa kamppailua. Dinamo on materiaalin puolesta selvästi edellä, mutta Jokerien kotietu tasoittaa lähtökohtia. Arvioimme ottelun täysin 50-50 kamppailuksi. Dinamosta tarjotaan hienoisia ylikertoimia, jotka napataan peleihin.