Parma – Verona: Parma on todella vahvassa iskussa. Edellisestä 15 ottelusta joukkue on hävinnyt vain Juventukselle, marraskuun toisena päivänä! Veronan peliesitykset eivät ole vakuuttaneet ja varsinkin viime kierroksen Bologna-ottelu oli melkoista ripulia. Vaikka joukkueet ovat sarjataulukossa vielä tasapisteissä, on Parma laadukkaampi kokonaisuus ja kotikentällä selvä suosikki.

Bologna – Sassuolo: Sassuolo erotti päävalmentajansa – jälleen. Seuran tilanne hipoo jo tragikomedian piirteitä. Joukkueen yhteinäisyydestä ei voi edes puhua, joka näkyy kentällä kurittomuutena. Bologna on laadukkaampi ja ennen kaikkea tasapainoisempi kokonaisuus. Kotikentällään isännät ovat selviä suosikkeja sarjan heittopussia vastaan.

Kazan – Novosibisirk: Novosibirsk kaatoi eilen Kazanin 1-3 ja eteni näin heti kuskin paikalle sarjassa. Tämän illan ottelu Kazanin on lähes pakko voittaa, sillä seuraavat kaksi ottelu pelataan Novosibirskissä. Kazanin ryhmä on hieman laadukkaampi, mutta pudotuspeleissä kotiedulle ei voi antaa normaalia arvoa. Vieraiden maalivahti Mikko Koskinen äityi eilen aivan uskomattomaan iskuun ja samanlaisella pelillä toinen perättäinen vierasyllätys on enemmän kuin mahdollinen.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 9.3.2014

Illan Varmat

operaattori poistettu

Parma - Verona

1

1,75

16:00

Illan Pankit

operaattori poistettu

Bologna – Sassuolo

1

1,97

16:00

Illan Pommit

operaattori poistettu

Kazan - Novosibirsk

2

5,55

15:00

operaattori poistettu

Kazan – Novosibirsk moneyline

2

4,00

15:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.