Illan Liiga-kierroksella molempiin otteluihin lähdetään pudotuspelihengessä kohtalaisen vähämaalisissa merkeissä, mutta katkaisupeleissä myös repsahdusvaara on olemassa. Järkevintä on hajauttaa peli useammalle lapulle ja pelata vähä- sekä runsasmaalisia tuloksia ristiin. Me jatkamme vanhaan tuttuun tyyliin yhdellä vihjerivillä. 

  1. Tappara – Lukko: Tappara on voiton päässä finaaleista. Lukon selkäranka saattoi katketa Raumalla jatkoaikatappioon ja laadukkaampi kotijoukkue on selvä suosikki illan otteluun. Lähtökohdat ovat jälleen vähämaaliset, mutta katkaisuottelulle tyypillinen repsahdus on mahdollista.

    Lue myös Elmoorin kattavampi ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!

  2. Kärpät – SaiPa: Kärpät nousi maanantaina uskomattomalla tavalla 2-1 tilanteesta 2-3 voittoon kolmannen erän viidellä viimeisellä peliminuutilla. SaiPan flow saattoi katketa tuohon. Materiaaliltaan ylivertainen kotijoukkue on selvä suosikki pistämään ottelusarjan poikki tänään. Ottelussa on muutenkin normaalia pudotuspeliottelua suurempi maaliodotusarvo ja katkaisuottelussa repsahdus ei olisi varsinainen yllätys.

    Lue myös Elmoorin kattavampi ennakko & muut pelivihjeet otteluun tästä!

Moniveto 2: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - Lukko

Koti

1,2,4,5

Vieras

0,1,3

2

Kärpät - SaiPa

Koti

1,2,5,6

Vieras

0,1,3

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 28,80€