[caption id="attachment_7095" align="alignnone" width="1022"]Aga Khan Boko[/caption]

Suomessa debytoinut ori Aga Khan Boko aloiti vakuuttavalla tyylillä Vermon Voimaliigassa. Ari Moilanen tarjosi ajokilleen hyvän juoksun kolmannessa ulkona ja lähti vasta viimeisellä takasuoralla kiriin. 11,5-vauhtinen päätöspuolikas taittui todella helpon näköisesti ja muut jäivät selvästi. Moilasella oli kova luotto tähän luokkahevoseen ja jatkoa odotetaan mielenkiinnolla.

 

Toto65-kierros käynnistyi suosikki Southwind Tequilan helpolla keulavoitolla, vaikka taukoa oli takana kaksi kuukautta. Kari Venäläinen kertoi, että tauko ei näkynyt tamman otteissa lainkaan. Yksi vaihde jäi vielä käyttämättä, sillä Venäläinen ei vetänyt silmälappuja alas ollenkaan. Gunrunner oli hyvä toinen kuolemanpaikalta. Hill Quito jäi hyvävoimaisen näköisenä pussiin ja pärjää jatkossa sopivassa tehtävässä. Toisen kohteen voittaja tuli myös keulapaikalta. Juha Utala kierrätti tamman ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja piti varmaan voittoon, vaikka viimeisessä kaarteessa Leemark's August meinasi päästä ohi. Utala kertoi tamman olleen laiska keulassa, eikä lähtenyt heti vastaamaan Kylliäisen ajokille.

 

Kolmannessa kohteessa kierroksen eniten pelattu Classic Frido hallitsi johtopaikalta helppoon voittoon. Vermon startti oli Classic Fridolle neljäs Taisto Leinon käsistä ja nyt tuli yhtä mones voitto. Markkula ei ollut huolestunut alun reippaasta vauhdista ja voitto oli varma. Marybellalla saattoi jäädä voimia varastoon. Pelikka jatkoi hienoja esityksiään 65-pelin viidennessä kohteessa. Markus Dahlström kierrätti ajokkinsa ensimäisellä takasuoralla kuolemanpaikalle ja kesti lopussa niukkaan voittoon ennen Vieskerin Valoa. Dahlström kertoi tamman jääneen loppusuoralla keulaan päästyään odottamaan muita ja voitto meni tiukoille. Tapio Mäki-Tulokkaan menestystalliin toi voiton Strong Buddy 65:n päätöskohteessa. Mika Forss tarjosi ruunalle hyvän juoksun kolmannessa ulkona ja iski vapaalle radalle maalisuoran alussa. Mika Forss oli hieman yllättynyt voitosta, vaikka ruuna onkin tehnyt ihan hyviä lopetuksia viime starteissa. Hot Boy Golle ja Deep Insightille jäi jonkun verran jossiteltavaa.

 

Vermon Toto65-arvo oli 141,60 euroa. 22,40 euron vihjesysteemi osui, ja T6:lla lunastaa 283,30 euroa!