Suurin kysymys kuuluu, ketä kiinnostaa? 

Ennakko & pelivihjeet: Ampumahiihdon maailmancupPokljuka, SloveniaMiesten pikamatka

Sotshin jälkeen miesten puolella kuultiin melkoinen uutinen, kun Ole Einar Björndalen ilmoitti jatkavansa uraa aina(kin) Holmenkollenille 2016 asti. 40-vuotias veteraani nousi Sotshissa kaikkien aikojen talviolympiaurheilijaksi nappaamalla palkintokaappiinsa kaksi olympiakultaa lisää. Sotshin sekaviestin sekä pikamatkan kultamitalisti on kerännyt nyt uransa aikana 13 olympia- ja 39 MM-mitalia!

Maailmancupia Björndalen sen sijaan ei tänä vuonna tule voittamaan, sillä Ranskan Martin Fourcade on kerännyt jo tukevan johdon kauden aikana. Miesten puolella ei näin suurempia panoksia loppukauden kilpailuissa tulla näkemään.

Vetomielessä suurimmat katseet kohdistuvat kotimaisemissa kilpailevaan Jakov Fakiin. Slovenialaisen kausi on ollut karmea pettymys. Ammunnan kanssa taistellut Fak esitti Sotshissa pieniä piristymisen merkkejä, mutta aiemmilta vuosilta tuttua arvokisoissa venymistä ei tänä vuonna nähty. Hiihtovauhdin puolesta Fak on harvoja, joka voi lyödä kiilaa norjalaisten sekä Fourcaden väliin.

Maailmancupin kokonaistilanne:

1. Martin Fourcade 5342. Emil Hegle Svendsen 4133. Simon Schempp 3704. Dominik Landertinger 3655. Ole Einar Björndalen 319

Vedonlyönti:

Miesten puolella vedonlyönti tuntuu tällä hetkellä lottoarvonnalta. Mahdollisia podiumille yltäjiä on useita kymmeniä, eikä edes minunlainen oraakkeli osaa ennustaa, ketä sattuu loput maailmancupin kilpailut eniten kiinnostamaan. Supertriplan rivit on syytä rakentaa äärimmäisten yllätysten kautta, peliprosentteja tarkasti loppuun asti syynäten.

Suosikit löytyvät tutuista nimistä: norjalaisveljekset Tarjei ja Jonathan Bö sekä maanmiehet Ole Einar Björndalen ja Emil Hegle Svendsen ovat pikamatkalla Fourcaden pahimmat haastajat. Fak on myös hiihtovauhdin puolesta kärjen matkassa. Tämän jälkeen tulee pitkä liuta urheilijoita, jotka eivät pärjää hiihtovauhdeissa, mutta voivat hyvällä ammunnalla nousta aina voittoon asti. Sotshissa tasaisinta tekemistä esitti Tshekin Ondrej Moravec, jolle pikamatka ei kuitenkaan ole kaikista mieluisin.

Yllätysten hakijat muistavat ainakin hurjapäisen Lukas Hoferin.

Voittajavedot:

TOP 3: Lukas Hofer 9,00 operaattori poistettu / Jakov Fak 8,00 operaattori poistettuVoittaja: Lukas Hofer 35,00 operaattori poistettu / Jakov Fak 30,00 operaattori poistettu

Veikkauksen supertripla: Supertripla 1 - AH-miehen vihjerivi:

1. Bö J, Fak, Fourcade, Hofer2. Bö J, Fak, Fourcade, Hofer, muu 2.sija 3. Bö J, Fak, Fourcade, Hofer, muu 3.sija

48 riviä – minimipanos 0,20ePeliaika päättyy 13:25