Syksyn varmoja merkkejä on meille jalkapallosta kiinnostuneille, on Valioliigan kauden 2017-18 käynnistyminen. Näin muutaman kesäkuukauden jälkeen, kun televisioruuduissa ei ole ollut mitään katsomisen arvoista, voimme jälleen palata vanhoihin rutiineihimme nyt tämän viikon perjantaina kello 21.45 Suomen aikaa, kun Arsenal ja Leicester kohtaavat ensimmäisenä kentällä. Tämän viikon perjantaille järjestetty ottelupäivä on meidän mielestä hieman outo ja jokseenkin jopa hieman erikoinen monista syistä, mutta näille järjestelykysymyksillehän me emme ikävä kyllä mahda mitään. Oli miten oli, niin lue nyt lisää meidän ajatuksia ja vetovihjeitä mitä kannattaa miettiä ja ottaa huomioon Arsenalin ja Leicesterin väliseen otteluun joka käydään nyt perjantaina 11. elokuuta kello 21.45 alkaen, sekä joukkuekohtaisesti koko tulevalle valioliigan kaudelle 2017 -18!

Ehdottomasti yksi Valioliigan suosikeistamme

Arsenal lopetti kauden 2016-17 seitsemällä voitolla mahdollisesta kahdeksasta liigapelistä, joten meillä on hyvä fiilis tästä joukkueesta myös tälle alkavalle kaudelle. Meidän hyvät vibat tästä joukkueesta vain vahvistuivat, kun Arsenal voitti kilpailijansa Chelsean ja nappasi itselleen Community Shield – tittelin viime viikonloppuna. Tälle kaudelle on myös varmasti myötätuulia luvassa uusien pelaajahankintojen, kuten Alexandre Lacazetten ja Sead Kolasinacin kanssa. Olemme miettineet myös, seisooko näillä uusien pelaajien värväyksillä Arsene Wenger rauhallisempana tällä kaudella kentän laidalla -näin ei ole tapahtunut pitkään aikaan. Mietimme täällä tosissamme olisiko tämä nyt Arsenalin vuosi?

Muutamia kysymysmerkkejä on kuitenkin ilmassa Arsenalin yläpuolella, mutta nämä koskevat lähinnä Laurent Koscielya, Mesut Öziliä, Aaron Ramseytä ja Alexis Sanchezia joiden pelaamiseen kannattaa kiinnittää tällä kaudella huomiota. Tämä kauden ensimmäinen ottelu käydään matalalla profiililla pelaavaa Leicester Cityä vastaan, ja tämä joukkue tekee vieraissa mitä tahansa, jotta sen mukaan lähtee yksi piste. Arsenalin tulee ehdottomasti kiinnittää huomiota Jamie Vardyn pelaamiseen, joka on Leicester Cityn supertähti ja eniten maaleja tehnyt pelaaja.

Kun Craig Shakespeare otti ohjakset käsiinsä viime kaudella Leicester Cityssä, muuttui seura perää pitävästä, Liigassa selvitymistaistelua käytävästä joukkueesta hyvin tasaista peliä pelaavaksi, liigan keskivaiheen paremmalle puolelle pelaavaksi joukkueeksi. Viime kausi näillä sinisillä oli hyvin vaihtelevaa, mutta joukkue petrasi Shakespearen käsissä, ja nyt tällä kaudella odotamme vielä vahvempaa ja tasaisempaa tulosta tältä joukkueelta. Leicester City on hankkinut tälle kaudelle loistavat vahvistukset, kuten Harry Maguiren, Vicente Iborran, Eldin Jakupovicin ja Kelechi Iheanachon tätä joukkueen suoristusta ja yhteispeliä parantamaan. Olemme hyvin varmoja, että kuulemme tästä joukkueesta tällä kaudella hyvin paljon.

Tässä Valioliigan kauden ensimmäisessä ottelussa on siis paljon pelissä, ja panokset ovat kovat. Tiedämme varmasti, että kauden ensimmäisessä pelissä emme varmasti tule näkemään mitään kaunista peliä, ja pelitaktiikoita kannattaa ehdottomasti tarkkailla – näistä varmasti selviää miten joukkueen ovat valmistuneet tulevaan pitkään kauteen ja miten uudet pelaajahankinnat tulevat pärjäämään tässä tulikasteessa. Perjantain ottelusta tulee varmasti tiukka ja tasaväkinen, ja ottelun iltana voi tapahtua mitä tahansa, mutta jos on pakko kallistua jommankumman joukkueen puolella, olemme tällä kertaa valinneet Arsenalin.

Voit lyödä vetoa tästä ottelusta esimerkiksi operaattori poistettuillä, ja meidän veikkaus vihjeemme tälle ottelulle olisi valinta ”kotijoukkue voittaa päästämättäkään maalia” ja tämän hetkinen kerroin sille operaattori poistettuin sivulla on 2,65

operaattori poistettuille pääset suoraan tästä lyömään vetoa!