Hieman ailahteleva, mutta viimeksi Vermon pitkällä matkalla hyvin kirinyt Albino Star voitti Toto65:n neljännen kohteen. Hannu Torvinen sai ajokillaan hyvän juoksun kolmannessa ulkona ja kiri lopussa kuolemanpaikalla juosseen Dojana Kompin ohi, joka oli urhea toinen. Etoile Etain jäi voittajan taakse vaille kiritilaa ja on huomioitava jatkossa. Keisar puristi tällä kertaa rehdisti loppuun asti viidennessä kohteessa. Jouni Törmänen käänsi oriin kiriin kierros jäljellä ja kesti hienosti. Ruletto meni pitkästä aikaa koko matkan ravia ja oli toinen. Törmänen kertoi, että Keisar ei parantanut merkittävästi viime lauantain startista, mutta varusteiden kanssa oli silloin ongelmia ja juoksusta tuli vaikeampi kuin tänään.

 

Toto65-peli käynnistyi kolmossuosikin voitolla, kun Kari Rosimon ohjastama Transformer kiri suosikin ohi maalisuoralla. Seppo Juurisen valmentama ruuna sai mielimatkallaan maukkaan juoksun johtavan takana ja kiitti siitä lopussa. Suosikki Glamour Frido kesti toiseksi. Kierroksen pelatuin Frau Stahl hallitsi toista kohdetta keulapaikalta. Tamma oli ollut alussa epävarma ja laukkakin oli lähellä, mutta hevonen selvitti tilanteen hyvin ja sai kärkipaikan takasuoran alussa. Barbara's Priha jäi sisäradalle pussiin ja pärjää jatkossa sopivassa tehtävässä. Kolmannen kohteen voitti myös lähtönsä suosikki Hazel Heel, vaikka joutuikin taivaltamaan osan matkasta kuolemanpaikalla. Viimeisen takasuoran prässi toi tulosta ja Juhani Tapanin ajokki piti lopussa hyvin kirineen Empired Windcapen takanaan.

 

Kuusvitosen päätöskohde oli suosikin heiniä johtopaikalta. Do It Easy nappasi keulapaikan helposti, eikä pieni tauko näkynyt otteissa lainkaan. Juha Utala kertoi, että ei satsannut lähtöön millään tavalla, vaan antoi tamman lähteä omaa vauhtiaan. Keulapaikka irtosi helposti. Utalan mukaan lopussa tammalle jäi varaakin ja jatkoa odotetaan mielenkiinnolla. Voittoaika oli hyvä 15,9 täydeltä matkalta. General Avenger pääsi lopussa suosikin takaa toiselle, mutta ei pystynyt haastamaan.

 

Juhani Tapani ohjasti illan toisenkin voiton pariin otteeseen epäonnistuneella Ula Belle Hossilla. Voitto tuli keulapaikalta murskaavaan tyyliin. Vermon Toto65-arvo oli 370,40 euroa.