Kolmannessa kohteessa nähtiin ravien ylivoimaisin esitys, kun Dimitri Hedmanin tallin Alegria Dream murskasi vastustajansa. Ohjastaja Kari Venäläinen uskoo tamman pärjäävän jatkossakin, jos pysyy starteissa rauhallisena.

T75-kierros lähti käyntiin Teemu Okkolinin tallin juhlilla, kun 11-vuotias tamma Yllin Kyllin otti ansaitun ja pitkään odotetun voiton keulapaikalta. Tamma oli voittanu edellisen kerran viime vuoden helmikuussa. Suosikki Rituhelmi oli kuolemanpaikalta urhea toinen.

Toisen kohteen pelisuosikki Desiree Lady oli luottamuksen arvoinen. Tamma pääsi sujuvasti toiseen pariin ulos ja ratkaisi pelin edukseen jo takasuoralla. Valmentaja Tomi Saarinen kertoi tamman starttaavan mahdollisesti Gävlen tammalähdössä parin viikon päästä.

Yli puolet uransa starteissa totoon sijoittunut Come As You Are oli neljännen kohteen paras. Heikki Hietasen ajokki pääsi keulapaikalle, mistä ei ole ohjastajan mukaan aikasemmin juossut. Ruuna piti lopussa varmaan voittoon. Jättiyllättäjä Citius oli maalissa toinen ja suosikki Nike Di Girifalco kolmas.

Risto Airaksisen kovakuntoinen Beatasine voitti viidentenä kohteena ajetun lämminveristen avoimen sarjan keulapaikalta. Juhani Tapanin ajokki rauhoittui keulassa hyvin ja sai ajaa matkalla rauhassa ja irroitti 12-vauhtisen päätöspuolikkaan hyvällä tyylillä. Garland Dream oli yllätyskakkonen ja Airaksisen tallin menestyksen täydensi Daniel Palema kolmossijalla. Minos Vangilla ei ollut kaikki kunnossa ja ruuna laukkasi viimeisellä takasuoralla.

Kuudennen 75-kohteen vahvin oli kovia juoksuja jatkuvasti tekevä Titane Nordique. Seppo Markkulan ajokki sai kirissä vetoapua Armstrong Transs R:ltä maalisuoran alkuun asti ja voitosta nähtiin hieno kamppailu näiden kahden hyvän hevosen välillä. Titane Nordiquen paras puoli on Markkulan mukaan vahvuus, mutta ruuna on saanut viimeaikoina paljon nopeuttakin.

Vuoden 2007 Kriteriumvoittaja Pauskeri rymistelee kohti suomenhevosten kärkeä. Ahti Antti-Roikon ajokki latasi kärkipaikalle ja piti varmaan voittoon. Ohjastaja kertoi oriin vahvuudet olevan nopeus ja ravin helppous. Valmentaja Pasi Impola ei tiennyt vielä Pauskerin jatkosta. Kovin pitkiä suunnitelmia valmentaja ei uskalla tehdä, koska ori on kärsinyt paljon jännevaivoista ja muista vaivoista uransa aikana. Marimin teki kovan lopetuksen takajoukoista ja oli maalissa toinen, Turbo-Urpo oli kolmas.

Vuoden ensimmäinen Toto75-arvo oli 2271,20 euroa, 6-oikein 21,30 euroa ja 5-oikein 2,50 euroa.