Toto65-kierroksen ehdoton nimi oli Aleksi Kytölä, jonka valmennettavat ottivat kaksi voittoa. Ensimmäinen voitoista tuli avauskohteessa, kun Hamtaro S jyräsi toisesta ulkoa voittoon. Helpoimman kautta voitto ei tullut, sillä ruuna ei kääntynyt oikeassa paikassa ja Mika Forss joutui ajamaan hevosen väärästä suunnasta auton taakse. Matkaan kun päästiin, ei Forssin mukaan voiton suhteen ollut mitään hätää. Suursuosikki Ula Belle Hossin askeleet eivät osuneet kiihdytyksessä kohdalleen ja hevonen pilasi juoksun pahaan laukkaan. Tamma teki vielä kovan juoksun ja oli maalissa viides.

 

Toisen kohteen paras oli kierroksen kirin päätteeksi Matt Smith. Kari Innanen kertoi pitävänsä Matt Smithiä oikein lahjakkaana hevosena, joka tekee vielä tiliä terveenä pysyessään. Reippaan avauksen tehnyt Bluewhite Wind taipui keulasta viidenneksi. Follow That Dreamille tarjottiin nätti juoksu viidennessä sisällä. Jani Ruotsalsisen ajokki sai vasta loppusuoran puolivälissä tilaa ja ruuna lopetti todella terävästi neljänneksi. Suosikki Vivian Caramel teki myös hyvän juoksun vaikeista asemista ja oli kolmas.

 

Kolmannessa kohteessa starttasi kierroksen eniten pelattu hevonen Vieskerin Taiga. Timo Tuominen pääsi ajokillaan kärkipaikalle jo ensimmäisessä kaarteessa. Viime viikon 65-sankari Nauriskydön Veto kiersi suosikin rinnalle reilu kierros jäljellä. Jukka Kauppisen ajokki haastoi suosikin tiukasti, kunnes laukkasi harmittavasti noin 50 metriä ennen maalia. Härmän Aurora sai nappijuoksun johtavan takana ja tykitti lopussa aivan voittajan rinnalle.

 

Neljäs 65-kohde oli jälleen Aleksi Kytölän ja Mika Forssin juhlaa, kun Dojana Komp jyräsi johtavan rinnalta kärkeen. Forss kierrätti ajokkinsa reilu kierros ennen maalia dödsiin matkavauhdin rauhoituttua. Pitkältä tauolta palannut Jester Bowl jäi johtavan taakse pussiin hyvävoimaisen näköisenä. Feelquella kokeiltiin pitkästä aikaa keulajuoksua, mutta se ei tuottanut toivottua tulosta. Jetstream ei loistanut tänään, mikä saattoi johtua valmentajan mukaan pöpperöisestä radasta. Viidennen kohteen voittaja tuli myös kuolemanpaikalta. Kyvykäs, mutta epävarma Ideal Du Point ravasi tänään koko matkan ja Ari Moilasen ajokki voitti 13-lopetuksessa helposti. Takarivin lähtöpaikka oli Moilasen mukaan hevoselle etu, sillä ruuna hätäilee eturivistä lähdettäessä. Suomessa voitolla debytoinut Frau Stahl oli keulapaikalta hyvä kakkonen ja hyvän juoksun toisessa ulkona saanut Aarni's Fire oli kolmas.

 

Päätöskohde oli 3100 metrin Karanor Teräsmiesliiga. Suosikkina starttasi Markku Niemisen tallin Glamour Frido. Oriin juoksu ei kuitenkaan onnistunut 40 metrin takamatkalta ja hevonen jäi aivan hännille. Sen sijaan kakossuosikki Briso Hermanin juoksu onnistui, sillä Ari Moilanen pääsi ajokillaan keulapaikalle ja vei perille asti. Näin Moilasesta tuli Mika Forssin lisäksi illan toinen kaksoisvoittaja. Ensimmäisen kierroksen puolireipas matkavauhti ei huolestuttanut Moilasta, koska hevonen meni helpon tuntuisesti matkalla. Voitosta käytiin hyvä matsi, kun Roberto Max iski johtavan takaa viimeisessä kaarteessa ja kiritti voittajaa hyvin.

 

Toto65-arvo oli 100,40 euroa ja 5-oikein arvo 4,30 euroa.