Florida Panthers joutui tyytymään tappioon rangaistuslaukauskisassa maalirikkaan ottelun jälkeen Philadelphiassa.

Aleksander Barkov tehtaili kaksi maalia ja komean rankkarin, mutta Florida Panthersin kapteenin avut eivät riittäneet voittoon Philadelphia Flyersia vastaan.

Ottelussa nähtiin varsinaisella peliajalla peräti kymmenen maalia ja Flyers lopulta vei kamppailun nimiinsä rankkareilla lukemin 6-5. Isännät onnistuivat tyrimään myös kolmen maalin johdonkin, mutta Flyers eteni silti jatkoon kahdella pisteellä.

Kaksi minuuttia ennen avauserän loppua näytti siltä, että tauolle mentäisiin maalittomana, mutta Panthersien Frank Vatrano onnistui kuitenkin riistämään erävoiton avausmaalilla.

Suivaantunut Flyers antoi isän kädestä toisen erän alussa ja siirtyi 3-1 johtoon ennen erän puoliväliä.

Vatrano onnistui toistamiseen ja kavensi lukemiksi 3-2, mutta Flyersin tähdet jatkoivat tulitusta. Wayne Simmonds ja Claude Giroux osuivat molemmat erässä kahdesti. Toisen erän lopussa tilanne oli 5-2 Flyersille, kunnes Barkov ohjasi kavennusmaalin sisään ylivoimalla. Kolmas erä alkoi 5-3 lukemista ja Panthersin kiriä jatkoivat Evgenii Dadonov, sekä Barkov illan toisella osumalla.

Jatkoajalle mentiin 5-5 lukemissa, mutta maalia ei nähty ja ratkaisua lähdettiin hakemaan rangaistuslaukauskilpailusta.

Jakub Voracek, Giroux ja Jordan Weal onnistuivat vuoroillaan, kun taas Panthersin ainokaisen sai sisään Barkov.