Yhdyvalloissa eletään kevään jännittävimpiä hetkiä urheilun parissa, kun sekä NHL että NBA ovat edenneet pudotuspeleissä finaaleihin. 888sport elää hengessä mukana ja tarjoaa jenkkilän urheilua seuraaville pätevän riskittömän vedon!

Amerikkalaista urheilua seuraavat tietävät kuinka erikoinen kevät on parhaillaan menossa. NHL:n parissa St. Louis Blues on ensimmäistä kertaa 49 vuoteen Stanley Cupin finaalissa ja taistelee Boston Bruinsia vastaan Lord Stanleyn maljasta. 

Ennakkosuosikki Bruins vei finaalisarjan avausottelun nimiinsä, mutta St. Louis saapui voiton kera sarjaan mukaan toisessa ottelussa jatkoerän voitolla. Luvassa on pitkä ja tasaväkinen taisto, joka pitää sisällään jännittävää toimintaa todennäköisesti seitsemänteen peliin saakka. 

NBA:n puolella kevään suurimpia yllättäjiä on ollut Toronto Raptors ja heidän supertähtensä Kawhi Leonard, joka on noussut monen asiantuntijan kirjoissa maailman parhaimpien joukkoon keväisten näyttöjen perusteella. Raptorsille kyseessä on seurahistorian ensimmäinen reissu finaaliin saakka NBA:ssa ja joukkue ottikin pätevän voiton avausottelussa puolustavaa mestaria Golden State Warriorsia vastaan. 

NFL:n puolelle vietellään tietenkin jo kesälomia, mutta MLB ja baseballin kausi on hyvää vauhtia käynnissä, joten Suomen kansallislajin kaukaista serkkua pystyy seuraamaan läpi kesän. 

888sport tarjoaa nyt sopivan tarjouksen, mikäli betsirekka ottaa kohtalokasta osumaa kesken pelien. Mikäli vähintään viiden betsin yhdistelmäveto kariutuu, niin 888 Sport maksaa panoksen takaisin 25 euroon asti.

Toimi näin:

  • Luo tili 888sport.com-sivustolle
  • Aseta viiden kohteen yhdistelmä veto vähintään viiden (5) euron panoksella
  • Kohteiden on oltava pelkästään: NHL, NBA, MLB, NFL ja MLS
  • Mikäli yhdistelmäveto epäonnistuu, niin 888sport palauttaa vedon 25 euroon asti

Siirry tästä 888sportille!