Torstain Toto5-ravit ravattiin Kouvolassa. Kolmannen kohteen selvä suosikki oli Antti Teivaisen ohjastama An-Anna Bella. Tamma lähti takasuoralla toisesta ulkoa kiriin ja kiri terävästi kärkipaikalle ennen viimeistä kaarretta. Teivainen kertoi, että tamma jäi keulassa odottelemaan muita. Diana Director yritti haastaa voittajaa lopussa, mutta ei saanut mitään otetta.Avauskohteeseen saatiin myös suosikkivoittaja. Esa Holopaisen valmentama ja ohjastama Monstermani kiri nappijuoksun jälkeen ykköseksi. Holopainen joutui ottamaan alun varmanpäälle, sillä ori on jonkun verran epävarma. Kapasiteettiä hevosesta kyllä löytyy ja Vieskerin poika tulee nousemaan sarjoissaan pitkälle. Rojali teki riskin juoksun kierrettyään viimeiset 1600 metriä kolmatta rataa. Ruuna oli maalissa kolmas.

 

Toisen kohteen voittaja oli koko matkan johdon jälkeen Peter Lindroosin ohjastama Felicia Factor. Tamma on käynyt aiemmin hieman kuumana, mutta nyt se rauhoittui menemään keulassa hyvin. Rubik's Cube kiri maalisuoraa terävästi ollen toinen. Kolmanneksi tulleella Run The Showlla näytti jäävän hieman voimia varastoon. Neljännessä kohteessa jatkui suosikkien juhlat. Vind Farming otti keulapaikan reippaassa 11-avauksessa. Hannu Kamppuri sai rauhoittaa matkalla vauhtia ja ruuna irtori lopussa vakuuttavaan voittoon. valmentaja Marjo Lindström ei ollut huolissaan kovasta avauksesta, sillä ruuna on kovassa kunnossa. Vind Farmingilla ajetaan koko talvi kilpaa ja mahdollisesti myös ruotsin puolella kilpaillaan. Creme De Shiraz teki takajoukoista hyvän lopetuksen.

 

Toto5-pelin päätöskohteeseen ei saatu suosikkivoittajaa, sillä Transformer taipui kovan avauksen rasittamana keulasta viidenneksi. Roly Bear nousi johtavan takaa 600 metriä ennen maalia toiselle ilman selkää ja rutispi lopussa voittoon. Merlino Grif kiri terävästi loppua aivan voittajan rinnalle. Iucatan Mik jäi vaille kiritilaa. Voittajaa ohjastanut Matti Nisonen sanoi, että Roly Bear voitti varmasti, kun lopussa tuli toinen rinnalle, ruuna vastasi helposti. Matti Nisonen myös valmentaa Roly Bearia.

 

Illan kaksoisvoittaja oli Jani Ruotsalainen ajokkeinaan ensimmäisen lähdön kovasukuinen tamma El Angelic, sekä viimeisen lähdön Linus Hip. Toto5-arvo oli 18,50 euroa.