Ampumahiihdon maailmancup jatkaa kulkuaan. Nyt päästään lumisiin maisemiin Italian Anterselvaan. Antholzin maailmancupin avaa naisten sprintti, jossa tunnetusti suomalaismenestykseen on aina oivat mahdollisuudet.

Kun noin puolet maailmancupista on saatu käytyä, kantaa Gabriela Soukalova maailmancupin johtajan keltaista liiviä. Kaisa Mäkäräisen viime aikojen hyvät otteet ovat nostaneet suomalaiskaunottaren jo toiseksi, vain 46 pistettä tsekkinaista perässä. Darya Domracheva on kolmantena, mutta hän jätti Ranskan Annecyn kilpailut väliin.

Kauden kovimpia yllättäjiä ovat olleet Venäjän Irina Starykh, Franziska Preuss ja Tirill Eckhoff. Sen sijaan Laura Dahlmeierin välitön nousu maailman huipulle ei ollu jättipaukku. Starykh poislukien suurimpia pettymyksiä ovat olleet venäläiset. Sotshin kisat lähestyvät päivältä – joko nyt venäläiset osoittavat nousukuntoa?

Jos ajatellaan tämä päivän pikamatkaa, tulee huomioida myös nousukuntoa kauden aikana esittänyt Veronika Vitkova sekä Selina Gasparin. Gasparinille pikamatka sopii loistavasti. Anastasia Kuzminan ailahtelevista otteista ei koskaan tiedä. Venäläis-slovakialainen voi voittaa tai olla sijalla 68 – riippuu ihan millä jalalla neiti herää.

Olosuhteet:Täydelliset! Vihdoin päästään todelliseen joulukorttimaisemaan: on lunta tulvillaan ja raikas talvi sää. Aurinko esiin, pari astetta pakkasta ja vieno tyyli.

Vedonlyönti:

H2H – vedot: Mäkäräinen on huippukunnossa. Kuzmina ailahtelee ja menettää pelin todella helposti, eikä hiihtovauhti riitä millään suomalaiseen nähden. Mäkäräinen – Kuzmina 1 1,60 operaattori poistettu Pikamatka sopii paremmin Soukalovalle kuin Bergerille. Berger - Soukalova 2 2,11 operaattori poistettu

Veikkauksen supertripla: Kolmikko Domracheva-Soukalova-Mäkäräinen erottuu selvästi yli muiden. Berger kuuluu naisten kanssa samaan kastiin, mutta ei yleensä ole pikamatkoilla parhaimmillaan. Norjalaisen hurja dieselkone ei ehdi käynnistyä. Veikkauksen peliprosenttien puolesta mielenkiintoisimmat haut ovat Gasparin sekä Norjan Synnove Solemndal, joka hurjana hiihtäjänä on pikamatkoilla kova.

Supertripla 1 – AH-miehen vihjerivi:1. Soukalova, Mäkäräinen, Domracheva, Gasparin, Solemndal2. Soukalova, Mäkäräinen, Domracheva, Gasparin, Solemndal3. Soukalova, Mäkäräinen, Domracheva, Gasparin, Solemndal, Berger80 riviä – minimipanos 0,20e

%MCEPASTEBIN%