Anthony Joshua on valmis asettamaan tulevan Wembleyllä järjestettävän tapahtuman sivuun, jos ottelua ei saada aikaiseksi Deontay Wilderiä vastaan. 

Nyrkkeilyn raskassarja elää mielenkiintoisia aikoja. Sarjan kärjessä on kolme kiistatonta nimeä, joista kaksi on jo kohdannut toisensa, mutta Anthony Joshua etsii edelleen tanssikaveria. Deontay Wilder ja Tyson Fury ovat monien lähteiden mukaan valmiita kohtaamaan toisensa uudestaan, sillä ensimmäinen mittelö joulukuun alussa päättyi tasapisteisiin. 

World Boxing Newsin mukaan Joshua ei aio otella 13. huhtikuuta Lontoon Wembleyn massiivisella stadionilla, mikäli hän ei saa vastustajakseen Wilderia. Uusimmat suunnitelmat vievät Joshuaa Yhdysvaltoihin ja hän asettaisi IBF, IBO, WBA ja WBO -liittojen vyöt amerikkalaista Jarrell Milleriä vastaan New Yorkissa. Kyseessä olisi Joshuan ensimmäinen ottelu Yhdysvalloissa ja paikkana toimisi joko Madison Square Garden tai Brooklynin Barclays Center. 

Tulevana viikonloppuna Dillian Whyte ja Dereck Chisora kohtaavat myös toistamiseen ja ottelun voittajaa on huhuttu Joshuan vastustajaksi Wembleylle. Nähtävästi kuitenkin Miller kiilaa tuoreimpian tietojen mukaan jonon kärkeen ja saanee kunnian otella sarjan kärkeä vastaan kotiottelussa, jos Joshuan kaavailema ottelu Wilderia vastaan ei näe päivän valoa. 

Ottelu Joshuan ja Millerin välille ei ole täysin tuulesta temmattu, sillä kaksikon välillä on historiaa ja kitkaa. Amerikkalainen on useampaan otteeseen vaatinut provosoivin sanoin ottelua Joshua vastaan ja aikaisemmin tänä vuonna kaksikon välinen kohtaaminen lehdistötilaisuudessa meinasi riistäytyä käsistä.