Kubrat Pulev järkytti toimittajaa suutelemalla tätä huulille ja rikkomalla tämän fyysistä koskemattomuutta. 

Nyrkkeilytoimittaja Jennifer Ravalo ryhtyy oikeustoimenpiteisiin bulgarialiasta nyrkkeilijää vastaan. 

Kubrat Pulev aiheutti hiljattain otsikoita, kun hän suuteli Ravaloa huulille kesken haastattelun ja toimittajan mukaan koski myös hänen takapuolta käsillään ilman lupaa. Ravalo on palkannut asianajajaksi Gloria Allredin, joka on tunnettu naisten oikeuksien puolesta taisteleva lakinainen ja on edustanut muun muassa 28 naista, jotka haastoivat Bill Cosbyn oikeuteen seksirikoksista. 

Haastattelu tapahtui nyrkkeilytapahtumassa Kaliforniassa, jossa Pulev tyrmäsi pääottelussa Bogdan Dinun. Ravalo kysyi Pulevilta mahdollisesta ottelusta Tyson Furyä vastaan, jonka jälkeen bulgarialainen suuteli tätä huulille kysymättä. 

Tapahtuneen jälkeen Pulev kommentoi sosiaalisessa mediassa kyseessä olevan harmiton suudelma ja, että he ovat toimittajan kanssa ystäviä. 


Ravalo kuitenkin näkee asiat eri tavalla. Toimittaja järjesti yhdessä asianajajansa kanssa lehdistötilaisuuden ja vahvisti nostavansa syytteen Pulevia vastaan. 

– Olin välittömästi shokissa ja nolostunut, enkä tienny miten vastata. Seuraavaksi kävelin viereiselle pöydälle pakatakseni tavarani reppuun. Hän tarttui molemmista pakaroistani ja puristi käsillään. Tämän jälkeen hän käveli pois sanomatta mitään ja nauroi, totesi Ravalo 

Toimittaja kiisti olevansa Pulevin kanssa ystäviä ja tuomitsi tämän epäammattimaisen käytöksen jyrkästi. Ravalo myöhemmin päätyi nyrkkeilijöiden juhliin ystävän kehotuksesta haastatteluiden toivossa, jossa hän kohtasi bulgarialaisen uudestaan.

– Ystäväni pyysi minua myöhemmin illalla juhliin, jossa oli paikalla nyrkkeilijöitä. Päätin lähteä, koska kyseessä oli mahdollisuus saada haastatteluita ottelijoilta. Herra Pulev saapui paikalle juhlien loppua kohden ja pyysi minua poistamaan suudelman meidän haastattelusta. Minä en poistanut sitä, vaan julkaisin sen, koska halusin ihmisten näkevän mitä hän teki minulle. Minä ja hän emme ole ystäviä ja me emme ole romanttisessa suhteessa. Hänellä ei ollut oikeutta suudella minua, summasi Ravalo.