Nyrkkeilyn raskaansarjan yhdistetty maailmanmestari astunee taas Wembleyn valojen alle huhtikuussa. 

Brittilehdistö tietää kertoa useaan lähteen perusteella, että Anthony Joshua ottelee sittenkin Wembleyllä 13. huhtikuuta ja vastustajaksi astuu vanha tuttu Dillian Whyte

Neljän liiton maailmanmestaria huhuiltiin pitkään Yhdysvaltoihin ottelemaan Jarrell Milleriä vastaan. Whyte sen sijaan aiheutti metakkaa pieleen menneistä neuvotteluista Joshuaa vastaan, sillä hänen mukaan Joshuan promoottori Eddie Hearnin alkuperäinen tarjous oli liian alhainen.

Tilanne on kuitenkin muutaman mutkan kautta kääntyny takaisin alkuperäisten suunnitelmien puoleen. Miller vahvisti hiljattain medialla, ettei Joshua ole hänen seuraava vastustajansa ja Whyte puolestaan julkaisi sosiaalisessa mediassa vahvistuksen hänen seuraavasta ottelujulkistuksesta. 


Mikäli kaikki etenee odotettujen kuvoiden mukaisesti, Whyte pääsee haastamaan Joshuan uudestaan ja tällä kertaa pelissä ovat WBA, WBC, WBO, IBF ja IBO -liittojen vyöt. Kaksikko on kohdannut aikaisemmin vuonna 2015 ja tuolloin Joshua vei mittelön nimiinsä tyrmäyksellä seitsemässä erässä.