Suomen suurin Counter-Strike: Global Offensive -turnaus järjestetään 14. syyskuuta Hartwall Areenalla, johon on kutsuttu jo kaksi joukkuetta. Neljän joukkueen turnaukseen mukaan lähtevät ainakin pohjoisamerikkalainen NRG ja brasilialainen FURIA.

Syyskuussa järjestettävään 100 000 euron Arctic Invitational -turnauksen toinen kutsujoukkue on tullut julki, joka on FURIA.

Tällä hetkellä maailmanlistalla viidentenä oleva brasilialaisjoukkue on pärjännyt viime aikoina todella hyvin, ottaen muun muassa toisen sijan ECS -liigan finaaleista, sekä jaetun 3.-4. sijan DreamHack Masters Dallas -turnauksesta.

Kaikille joukkue ei välttämättä ole vielä kantautunut korviin, mutta FURIA kampeaa tietänsä ylöspäin yhtä kovaa vauhtia, kuin aikoinaan nykyinen MIBR. Tätä joukkuetta kannattaa siis seurata ja onhan tiimi hyvä lisä Arctic -turnaukseen.

Kolmas turnaukseen lähtevistä joukkueista on vielä julkaisematta ja viimeinen joukkue tulee olemaan suomalainen haastaja. Suomalaisjoukkue karsitaan tämän vuoden eSM-turnauksen kautta, joka pelataan 7.-8. syyskuuta Tubecon -tapahtumassa.

Lisätietoa turnauksesta voit lukea Arctic Invitationalin nettisivuilta.

(Kuva: Arctic Invitational)