Etelä-Amerikan tunnetuimpiin jalkapallomaihin lukeutuva Argentiina on laittanut päävalmentajansa Edgardo Bauzan vaihtoon. Tämän päätöksen taustalla löytyy joukkueen heikko menestys MM-kisojen karsintaotteluissa, jotka eivät ole menneet joukkueelta kovinkaan hyvin.

Entisenä jalkapalloilijanakin tunnettu Edgardo Bauza aloitti joukkueen keulassa vuoden 2016 elokuussa, joten kovinkaan pitkään hän ei ehtinyt luotsata joukkuetta. Argentiinan joukkueen menestymismahdollisuuksia heikentää myös supertaituri Lionel Messin poissa olo, sillä hän menetti hermonsa Chileä vastaan pelatussa ottelussa ja käyttäytyi asiattomasti MM-karsintaottelun erotuomareita kohtaan. Hän saikin tempauksesta neljän ottelun pelikiellon, jota on edelleen jäljellä.

Argentiinassa on kovia odotuksia joukkueen menestykselle

Argentiina kisaa paikasta vuoden 2018 MM-kisoihin, jotka järjestetään Venäjällä. Joukkue on tällä hetkellä Etelä-Amerikan lohkossa sijalla viisi. Sen edellä ovat Brasilia, Kolumbia, Uruguay ja Chile. Riskinä onkin tällä hetkellä, että maa jäisi kokonaan ulos huippusuositusta turnauksesta. Neljä parasta maata nimittäin valitaan jokaisesta lohkosta suoraan MM-turnaukseen. Kisoihin valitaan kaiken kaikkiaan 32 maata, jotka pääsevät eri karsintalohkoista. Venäjä lukeutuu isäntämaana automaattisesti mukaan.

Nähtäväksi jääkin, miten FC Barcelonan supertähden pelikielto ja yllättävä muutos joukkueen valmennustaholla vaikuttavat maan joukkueen otteisiin. Seuraava ottelu on elokuussa Uruguayta vastaan, joten maajoukkueella on ainakin vielä aikaa valmistautua. Argentiinan jalkapallojoukkueeseen kohdistuu kovia odotuksia, sillä maan menestys on ollut todella huikeaa. Joukkue on voittanut kultaa kaksi kertaa, kun taas hopeaa on tullut kolme kertaa. Viimeisin hopeinen mitali tulikin viimeisissä MM-kisoissa vuonna 2014 pelissä Saksaa vastaan, joten heikohkon menestykseen MM-karsinnoissa suhtaudutaankin tämän meriitin takia nihkeästi.

Jalkapallon MM-kisoista voit lyödä vetoa esimerkiksi 888sport-sivustolla, jossa on tarjolla kattava valikoima niin kansainvälisiä huippuotteluita kuin kiinnostavimpien eurooppalaisten sarjojen turnauksia.

Aloita vedonlyönti mukavan bonuksen turvin

888sportilla voi aloittaa vetojen asettamisen mukavan tervetuliaisbonuksen turvin. Sivusto tarjoaakin vedonlyöntiin hyvän starttipaketin erilaisilla eduilla. Pelaaja saa esimerkiksi ensimmäisen vetonsa voitot kolminkertaistettuna, kun asettaa korkeintaan 10 euron arvoisen vedon. Hän voikin saada lisävoittoja huimaan 5 000 euroon saakka! Tämä etu sisältää myös 5 euron arvoisen kasinobonuksen, jonka saa käyttöön vähintään 5 euron suuruisella vedolla.

Suuntaa 888sportille täältä