Helsingin IFK tiputti kovan luokan uutispommin heti aamusta ja ilmoitti edustusjoukkueen päävalmentajan vaihdosta.

Ari-Pekka Selin ei jatka enää Helsingin IFK:n peräsimessä päävalmentaja. Seura tiedotti asiasta varhain tänä aamuna. Selinin korvaajaksi ja uudeksi vastuuvalmentajaksi astuu Jarno Pikkarainen

Selin aloitti IFK:n päävalmentaja elokuussa 2017 kaksivuotisella sopimuksella ja valmensi viime kaudella helsinkiläisille pronssia. Runkosarjassa joukkue sijoittui viidenneksi. HIFK:n otteet tällä kaudella ovat aiheuttaneet keskustelua ympäri liigaa ja johtoporras on katsonut parhaakseen aikaistaa valmentajan vaihtoa. 

– Päätimme aikaistaa valmennusvastuun siirtymistä Seliniltä Pikkaraiselle, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen tiedotteessa. 

Pikkaraisen oli määrä aloittaa uutena päävalmentajana vasta ensi kaudella, mutta nousee Selinin lähdön myötä uudeksi päävalmentajaksi jo nyt. Pikkaraisen sopimus kattaa kaudelle 2021 asti. 

Seura on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä ja on kerännyt 65 pistettä. Joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Pikkarainen aloittaa joukkueen uutena päävalmentaja jo tänään, kun IFK kohtaa vieraskiertuee viimeisessä ottelussa KooKoon Kouvolassa.