Formula 1 on käynnissä, joten haluaisitko lähteä katsomaan kisoja paikan päälle? operaattori poistettu tarjoaa sinulle ja ystävällesi hienon mahdollisuuden päästä seuraamaan Saksan Hockenheimissa ajettavaa F1-kisaa paikan päällä!

Sinun tulee vain asettaa operaattori poistettuillä vähintään kahden kohteen veto käyttäen livevetoa (vedon panoksen tulee olla vähintään 2€) ja osallistut automaattisesti kahden hengen Formula 1 -palkinnon arvontaan!Kahden hengen palkinto sisältää muun muassa menopaluu-lennot Helsinki-Vantaalta Saksaan, 3 yön hotellimajoituksen (sis. aamupalan) ja liput F1-kisaan Hockenheimilla.Voit lyödä kyseisen vetosi mihin tahansa livevedon kohteisiin, mutta muista, että kupongilla tulee olla vähintään kaksi kohdetta.

Näin helposti pääset kisaan mukaan:

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu pelitilillesi ja aseta vähintään kahden kohteen veto livevedossa. Vedon panoksen tulee olla vähintään 2€. Voit lyödä kyseisen vetosi mihin tahansa livevedon kohteisiin.
  2. Osallistut automaattisesti arvontaan, josta voittaja kuittaa kahden hengen matkan F1-kisoihin Hockenheimiin (Saksa) 19.-22. heinäkuuta.

Tarjouksen säännöt ja ehdot:

Kaikki sellaiset asiakkaamme osallistuvat automaattisesti palkinnon arvontaan, jotka asettavat tuplan tai muun monen kohteen livevedon käyttäen vähintään €2 panosta. Veto tulee asettaa 10.4.2012 - 30.4.2012.

Liveveto on veto, joka on asetettu Livevedon osiossa ottelun tai tapahtuman alun jälkeen. Vain sellaiset vedot hyväksytään, jotka ovat asetettu ottelun tai tapahtuman alettua.

Palkintona on 2 hengen matka F1-kisoihin Hockenheimiin (Saksa) 19.-22. heinäkuuta.

Palkinto sisältää menopaluu-lennot Helsinki-Vantaalta Saksaan, 3 yön hotellimajoituksen (sis. aamupalan), liput F1-kisaan Hockenheimilla, siirtymiset lentokentälle/lentokentältä Saksassa ja siirtymiset Hockenheimiin ja takaisin.

Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle. Jos voittaja ei jostain syystä pääse matkalle, niin tällöin palkinto palautuu operaattori poistettuille.

Arvonta suoritetaan viiden työpäivän sisällä  kilpailun loputtua 30.4.2012.

Normaalit sääntömme pätevät.