Odotettu UFC-ottelu on kohta käsillämme ja sinä voit päästä myös osalliseksi toimintaa, sekä voittaa ohessa hieman rahaa ja paljon ilmaiskierroksia. Tässä artikkelissä me kerromme, miten sinä voit valita puolesi viikonlopun suurottelusta ja käymme läpi myös erilaisia variaatioita siitä, miten ottelussa voi mahdollisesti käydä. Tarjolla on yllättävän paljonkin rahaa ja myös ilmaiskierroksia!

Ei ole salaisuus, että mikä ottelu tulee dominoimaan viikonlopun otsikoita alusta loppuun urheilun maailmassa. UFC ei ole aikoihin ollut näin paljon esillä saatika saanut yhtä lailla laajamittaista huomiota mediassa. Maailman suurin vapaaotteluorganisaatio on vuosien saatossa menettänyt tähtiä syystä tai toisesta, mutta yksi nimi on vakituisesti pitänyt kolmikirjaimisen firman pinnalla ja hän on tietenkin Irlannin lahja urheilulle, Conor McGregor. 

McGregorin vastustaja Khabib Nurmagomedov on luonnollisesti tähtinimeä hyvin paljon tuntemattomampi, mutta tämänkään vaarallisuutta ei pidä aliarvioida, sillä kyseessä on koko organisaation paras matto-ottelija. Kaksikon vihanpito on aitoa ja siinä ei ole mitään keinotekoista, vaikka nykypäivän kamppailu-urheilussa helposti voi väittää toisin. McGregoring ja Nurmagomedovin välisissä verbaalisissa yhteydenotoissa ollaan menty henkilökohtaisuuksia pidemmälle monen tason verran, eikä liekkiä laimenna se, että fyysiset kohtaamiset ovat olleet myös lähellä ja isosti esillä mediassa. 

Kun kaiken tapahtuneen ottaa huomioon, niin ottelun medianäkyvyyttä ei missään nimessä sovi ihmetellä tai vähätellä. Äärimmäisen mielenkiintoisen parivaljakon kohtaamisesta tekee myös se, että vastakkain asettuvat kaksi eri koulukunnan ottelijaa. Vanhan liiton UFC edustikin juuri sitä ajatusmallia, että erilaisten koulukuntien ottelijat selvittävät parhaimpansa mukaan mikä kamppailussa toimii ja mikä ei.

McGregor on kaksikosta pystyottelija, joka on niittänyt mainetta urallaan lukuisilla näyttävillä tyrmäyksillä, joissa yhdistyy nopeus, voima, yksittäiset iskut, sarjat ja erinomainen liikkuminen. Venäläinen Nurmagomedov puolestaan edustaa matto-ottelijana UFC:n ja koko vapaaottelun eliittiä. Hän kykenee tekemään vastustajilleen matossa asioita mielensä mukaan ja toistaiseksi kukaan ei ole löytänyt vastausta Khabibin mankelista pois pääsemiseen. 

Lähtökohdat otteluun ovat äärimmäisen maukkaat ja yhdenkään urheiluihmisen ei missään nimessä kannata jättään väliin vuoden suurinta vapaaottelutapahtumaa. 

Jos olet kolikkopelien suurystävä ja haluat ehdottomasti ottaa kaiken ilon irti tästä huikeasta kamppailusta, niin olet ehdottomasti kääntynyt oikean artikkelin puoleen. Sinulla on mahdollisuus voittaa rutkasti ilmaiskierroksia Bethardin uuden kampanja voimin ja alla me kerromme tarkat ohjeet siihen, miten sinä voit osallistua ja voittaa. 

Näin osallistut

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Tehtävänäsi on asettaa vähintään 20 euron ennakkoveto Khabib vs. McGregor-otteluun Bethardin vedonlyönti-osiossa. Pelkästää vedon asettaminen takaa pelaajalle jo kymmenen ilmaista pelikierrosta Sticky Bandits-kolikkopeliin. 

Mutta kampanjan erikoisuus piileekin juuri itse ottelussa. Mitä pidemmälle kaksikon välinen taisto etenee, niin sitä enemmän sinä saat ilmaiskierroksia. Ottelu voi maksimissaan kestää 25 minuuttia eli täydet viisi erää ja jokaisesta viisi minuuttisesta pelaaja palkitaa kymmenellä ilmaisella pelikierroksella. Eli mikäli otellaan täydet viisi erää, niin se tietää 50 ilmaiskierrosta, mutta jos ottelu päättyy jo kolmannessa, niin pelaajalle on luvassa 30 ilmaiskierrosta.

Bethard on nähtävästi myös puolensa kamppailussa valinnut, sillä kamppailuun sisältyy myös erikoislaatuinen ehto. Jos McGregor onnistuu voittamaan ottelun tyrmäyksellä (KO, TKO), niin pelaajan ilmaiskierrokset tuplataan. Maksimit tästä saa siten, että "The Notorious" tyrmää viidennessä erässä, joka tarkoittaisi sitä, että pelaajalle kertyy näin ollen 100 ilmaiskierrosta. 

Bethard - Winners Dare More

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Bethard-nettikasinolle, niin sellaisen luominen on luonnollisesti tehty myös helpoksi ja pelaamaan pääseen nopeasti. Kaikille uusille on tarjolla kattava tervetuliaistarjous, joka tietää uusille tallettaville asiakkaille kolikkopelien puolella 100% bonusta 100 euroon asti. Bonuksen saa lunastettua vähintään kymmenen euron tarjouksella. 

Bethard tarjoaa myös vedonlyöntiin sopivia tarjouksia. Yksi tällainen sopii erityisesti NHL-veikkaamiseen, sillä asettamalla vähintään 25 euron vedon mihin tahansa NHL-otteluun, niin pelaaja saa kymmenen euron ilmaisvedon.