Toissa kaudella Mestareiden liigan mestaruuden voittanut FC Barcelona aloitti tämän kauden UCL-lohkovaiheen ryminällä vaikka Panathinaikos onnistuikin siirtymään ottelussa hetkellisesti 0-1 -johtoon. Loppulukemat kirjattiin 5-1 katalonialaisille.Sidney Govoun 1-0-osumaan vastasi heti seuraavassa hyökkäyksessä Lionel Messi.Ensimmäisellä jaksolla David Villa ja Messi veivät Barcelonan vielä kahden maalin johtoon. Toisella Pedro ja Dani Alves sinetöivät 5-1-lukemat Messin esityöstä. Argentiinalaistähdellä oli tällä kertaa varaa möhliä rangaistuspotkukin.Lohkon toisessa kamppailussa FC Kööpenhamina otti kolme pistettä Rubin Kazanilta maalein 1-0. Ainoan maalin teki kolme minuuttia ennen loppua Dame N'Doye.B-lohkossa Schalken synkkä alkukausi sai jatkoa Lyonin vieraana Ranskassa. Brasilian maajoukkuemies Michel Bastos viimeisteli ottelun ainokaisen ensimmäisellä puoliajalla. Schalken takaa-ajo tyssäsi nopeasti, kun Benedikt Höwedes poistettiin kentältä suoralla punaisella 38. minuutilla.Lyonin kanssa lohkossa voitolla aloitti myös Benfica, joka otti kotikentällään 2-0-voiton Hapoel Tel Avivista. Maalit viimeistelivät Luisao ja Oscar Cardozo.Espanjalaisseura Valencia teki C-lohkon ainoat maalit turkkilaisen Bursasporin vieraana. Tino Costa, Aritz Aduriz, Pablo Herdandez ja Roberto Soldado johdattivat osumillaan joukkueen 4-0-voittoon.

Mestareiden liiga, tulokset 14.9.2010:

Lohko A:

FC Twente - Inter 2-2 (2-2)

0-1 Wesley Sneijder (13) 1-1 Theo Janssen (20) 2-1 Oma maali (30) 2-2 Samuel Eto´o (41)

Werder Bremen - Tottenham 2-2 (1-2)

0-1 oma maali (12) 0-2 Peter Crouch (18) 1-2 Hugo Almeida (43) 2-2 Marko Marin (47)

Bursaspor - Valencia C.F. 0-4 (0-2)

0-1 Tino Costa (16) 0-2 Aritz Aduriz (41) 0-3 Pablo Hernandez (68) 0-4 Roberto Soldado (76)

Lohko D:

FC Barcelona - Panathinaikos 5-1 (3-1)

0-1 Sidney Govou (20) 1-1 Lionel Messi (22) 2-1 David Villa (33) 3-1 Lionel Messi (45) 4-1 Pedro Rodriguez (77) 5-1 Dani Alves (92)

FC Köbenhavn - Rubin Kazan 1-0 (0-0)

1-0 Dame N´Doye (87)