Barcelonan Ousmane Dembele jätti Barcelonan harjoitukset hiljattain väliin, koska oli valvonut koko yön videopelejä pelatessa. 

Espanjalainen AS tietää kertoa, että ranskalainen Ousmane Dembele valehteli sairastavansa vatsakipuja, sillä nuori lupaus oli unohtanut asettaa herätyskellon päälle sen jälkeen, kun oli valvonut koko yön kavereidensa kanssa.

Dembele oli kutsunut kaverinsa kylään keskiviikkona ja porukka oli viettänyt koko yön videopelien parissa. Tietojen mukaan ranskalainen heräsi 11:30 ja harjoitukset alkoivat jo 11:00. 

Ranskalainen väitti, että hän hänellä oli vatsakipuja ja joutui oitis joukkueen lääkärin tarkastukseen. Lausunnon mukaan Dembele oli täysin terve. Mitä ilmeisimmin pelaajan ja seuran suhde on tulehtunut tapahtuneen johdosta. 

Barcelona myös pelkää, että Dembele saattaa kärsiä videopeliongelmasta. Nuorella pelaajalla on aikaisemmin ollut myös useita tapauksia liittyen myöhästelyihin ammattilaisurallaan. Seura on palkannut 21-vuotiaalle oman kuskin, jotta ranskalaisen olisi helpompi noudattaa aikataulussa pysymistä.