Kovaan kuntoon kohonnut Beatasine oli ylivoimainen Porin Toto75-pelin päätöskohteessa. Juhani Tapanin ajokki sai keulapaikan haltuunsa ensimmäisen kaarteen jälkeen, eikä lopussa ollut mitään hätää. Voittoaika oli talvikeliin hyvä 13,8a. Tapanin mukaan tammalla oli tänään kaikki pelissä, mutta tamma voitti varmaan tyyliin. Daniel Palema täydensi Risto Airaksisen tallin kaksoisvoiton. Rivi käynnistyi kakossuosikin voitolla, kun Tommi Kylliäisen tallin Global Kid oli lähdön paras 60 metrin takamatkasta huolimatta. Ruuna haki kärkipaikan puolimatkassa. Kylliäinen kertoi taktiikan olleen selvä, koska Global Kid on väkivahva hevonen ja jaksaa mennä pitkän matkaa täyttä. Bwt Typhoon oli toinen ja hyvin kirinyt Magnat kolmas.

 

Toisen kohteen vei nimiinsä alle kolme prosenttia pelattu I.P. Sankari. Teemu Okkolinin valmentama ja tällä kertaa Kari Rosimon ohjastama ruuna laukkasi lähtöön, mutta vyöryi upeasti 23-lopetuksessa voittoon. Liukkaan Sissi kiri hyvin toiseksi ja Okkolinin tallin Henkan Huima oli kuolemanpaikalta kolmas. Suosikki Aprillipila antautui varhain johtopaikalta. Tapio Mäki-Tulokkaan huippukuntoisen tallin Bluescale oli vakuuttava voittaessaan kolmannen kohteen ja Mika Forssin mukaan ruunalla ei ollut edes kaikki pelissä. Voitto oli Bluescalelle jo neljäs peräkkäinen. Carajoso kiri loppua pirteästi ja oli maalissa kolmas.

 

Neljännessä kohteessa nähtiin mahtava esitys, kun Windy Atlas löi suosikki Lady Charlotin, vaikka otti reilu kierros jäljellä kovan pätkän. 14-vauhtisessa lopetuksessa tamma pakeni voittoon. Viime vuoden voitokkain suomenhevonen Vieskerin Taiga oli viidennen 75-kohteen paras keulapaikalta. Voitontahto on parasta Vieskerin Taigassa ja sehän näkyy tuloksistakin. Suosikki Rituhelmi kiri hyvin toiseksi. Kuudetta kohdetta hallitsi keulapaikalta helpohkosti viime vuoden voitokkain lämminverinen Asante. Antti Teivainen kaasutti ajokillaan heti kärkipaikalle ja veti matkalla puolireipasta vauhtia. Valmentaja Mari Kolkkinen oli syystäkin tyytyväinen esitykseen ja juoksu meni niin kuin oli suunniteltukin. Asante osallistuu mahdollisesti viikon kuluttua Oulun 75-finaalikierrokselle. Titane Nordique puristi kalkkiviivoilla toiseksi ja Hamtaro S oli hyvä kolmas johtavan rinnalta.

 

Windy Atlaksen lisäksi Seppo Markkula ohjasti iltapäivän toisen voiton ravien kolmannessa lähdössä ajokkinaan Even Better. Porin Toto75-arvo oli 992,30 euroa.