Unibet on yksi tunnetuimmista netin vedonlyöntisivustoista, jossa monet suomalaiset pelaajatkin ovat vieneet mukanaan suuria voittoja. Nyt on tullut aika selvittää, kuka onkaan Unibetin paras livebetsaaja! Livebetsauksen mestaruuskisat starttasivat tällä viikolla ja nyt kaikki sivuston jäsenet voivat ottaa osaa online-karsintoihin. Kymmenen parasta pelaajaa pääsevät finaaliin, joka järjestetään aurinkoisella Maltan saarella ja voittajat saavat osuuden 15 000 euron potista!

 

Unibet* ja livebetsauksen mestaruuskisat

Livebetsauksella tarkoitetaan live-vetojen lyömistä, eli urheilunvedonlyöntiä kun ottelu on käynnissä. Tilanteet voivat muuttua silmänräpäyksessä, joten livevedot ovat erityisen jännittäviä, sillä niitä lyödessä tulee olla tarkkana juuri oikealla hetkellä. Unibet* järjestää upean kilpailun, jossa etsitään livebetsauksen mestaria vuodelle 2016! Mukaan pääsee seuraavalla tavalla:

  • Rekisteröidy vedonlyönti kisaan Unibetin sivuilla.
  • Betsaa vähintään 1.20 Live -kertoimia missä tahansa urheilutapahtumissa.
  • Kerää pisteitä ja seuraa sijoitustasi Unibetin leaderboardilla. Pisteet lasketaan näin: panos x kohteiden määrä x veikkauslapun kokonaiskerroin
  • Online-karsintojen päätyttyä 25. huhtikuuta 10 parasta pelaajaa leaderboardilla pääsevät finaaliin Maltalle!

Finaalissa pelaajien tulee tehdä vähintään 30 live-vetoa ja tietysti voittaa niistä mahdollisimman moni. Se järjestetään 29. toukokuuta. Finalistit saavat matkapaketin, johon kuuluu kolmen yön hotellimajoitus, pääsylippu livebetsauksen finaaliin, 250 euroa käyttörahaa matkan aikana, aamiaiset ja päivälliset sekä pelaajille tarkoitetut bileet. Lisäksi kaikki kilpailijat saavat itselleen oman iPadin, jolla finaali pelataan. Voittaja saa 8000 euroa käteistä ja sijat 2. -4. myöskin tuhansia euroja.

Huikea kilpailu siis kyseessä, joten aloita livebetsaaminen Unibetillä jo tänään!

 

Unibetin Bonus Vedonlyöntiin

Unibetin bonukset ja kampanjat ovat vertaansa vailla, ja niitä on tarjolla niin casinolle, vedonlyöntiin kuin nettipokeriinkin. Kaikissa osioissa voi pelata samoilla tunnuksilla, joten tämä monipuolinen sivusto sopii erinomaisesti vaihtelua etsiville pelaajille. Mikäli olet aivan uusi pelaaja Unibetillä, olet oikeutettu myös mahtavaan vedonlyönnin tervetulobonukseen:

  • 100% veikkausbonus jopa 100 euroon asti!
  • 10 euron riskitön veto, jonka voi käyttää mobiililaitteella!

Lunasta itsellesi tämä mahtava bonus ja osallistu sen jälkeen livebetsauksen mestaruuskisoihin vain Unibetillä!