Yhdistä urheilun vedonlyönti ja nettipokeri operaattori poistettuin hauskassa kampanjassa! Lyömällä vetoa mistä tahansa urheilulajeista voit ensinnäkin voittaa rahaa, mutta saat myös pääsylipun jännittävään pokerin freerolliin. Näitä freerolleja järjestetään peräti kaksi kertaa viikossa ja voit halutessasi ottaa osaa vaikka molempiin! Pokeripeleissä on jokaisessa jaossa 1000 euron voittopotti ja voittamalla itsellesi osuuden pääpotista ansaitset lisää rahaa vedonlyöntiin netissä! Siirry siis operaattori poistettuille lyömään vetoa, jotta pääset mukaan seuraavaan sport freerolliin.

 

operaattori poistettu Poker ja Sport Freerollit

operaattori poistettuin hauskaan kampanjaan osallistuminen on hyvin helppoa, ja freerollit sopivat niin aloitteleville nettipokerin pelaajille kuin jo kokeneemmillekin pokerihaille. Kyseinen kampanja on voimassa rajattoman ajan, joten voit osallistua operaattori poistettuin sport freeroll -peleihin vaikka joka viikko. Mukaan pääsee veikkaamalla operaattori poistettu Vedonlyönti -sivuilla mitä tahansa urheilulajia:

Lyö vetoa 10 eurolla operaattori poistettuin urheiluveikkaus-sivulla vähintään torstain ja seuraavan viikon torstain välillä ja saat ilmaisen pääsylipun jälkimmäisenä torstaina järjestettävään pokerin freerolliin.

Veikkaa vähintään 10 eurolla saman viikon perjantain ja sunnuntain välillä ja saat pääsylipun maanantaina järjestettävään pokerin freerolliin.

Kaikki Freeroll-Pokeripelit starttaavat klo 21.00, joten vedot tulee tehdä ennen niiden alkua. 1500 ensimmäistä urheiluveikkaajaa pääsevät mukaan, joten kannattaa lyödä vetoa ajoissa. Ilmaisliput ovat voimassa 7 päivää niiden myöntämisestä ja pokerin freerolleja järjestetään tosiaan kaksi kertaa viikossa. Voittopotti on joka kerta huikeat 1000 euroa, joten mikäli etsit pelirahaa vedonlyöntiin tai muihin operaattori poistettuin nettipeleihin, on tässä loistava mahdollisuus tienata käteistä!

operaattori poistettuin Bonukset uusille pelaajille

operaattori poistettu tarjoaa kolme erilaista tervetuliaisbonusta: casinobonus, vedonlyöntibonus sekä pokeribonus. Bonus vedonlyöntiin on tietysti eniten meidän mieleemme, ja ensi kertaa operaattori poistettuille rekisteröityvät veikkaajat saavatkin itselleen jopa 100 € bonusrahaa vedonlyöntiin ja 10 euron ilmaisen mobiilivedon! Kierrätysvaatimukset ovat alhaiset; vain 4 kertaa kertoimilla 1.40! operaattori poistettuiltä löytyvätkin parhaat kertoimet sekä runsaasti veikkauskohteita, joten bonuksen kierrätys sujuu hetkessä.

Jos pokeribonus kiinnostaa, voit lunastaa operaattori poistettuiltä 200 euron läpipeluu-pokerin bonuksen, ilmaislippuja pokeripöytiin ja aloittelijoiden freerolleihin.

Olipa mielessäsi siis urheiluveikkaus tai nettipokeri, liity operaattori poistettuille ja nappaa erinomaiset bonukset!