Vuoden 2016 Ranskan Avoimet ovat vauhdissa ja tennisturnauksia seuraavat myös monet suomalaiset. Ensiluokkainen netin vedonlyöntisivusto Unibet on koventanut panoksia Ranskan Avoimiin liittyen ja jaossa on vedonlyönti-voittojen lisäksi myös huikea 50 000 euron käteispotti, josta jokainen pelisivuston jäsen voi voittaa oman osuutensa. Lisäksi kampanjasta voi lunastaa myös 10 euron arvoisen riskittömän vedon urheilun vedonlyöntiin, joten tässäpä monta syytä lähteä mukaan Unibetin kampanjaan!

 

Unibet ja Ranskan Avointen livebetsaus

Kuten Ranskan avoin tennisturnaus, myös tämä kampanja päättyy 6. kesäkuuta klo 00:59 Suomen aikaa, joten vielä ehtii hyvin osallistua jännittävään live vedonlyönti -kampanjaan. Sinun tarvitsee vain lyödä Unibetin sivuilla livevetoja Ranskan avoimissa ja siten kerätä pisteitä, niin pääset palkintosijoille:

  • Kirjaudu Unibetin pelisivustolle tai luo pelitili ilmaiseksi.
  • Rekisteröidy tarjoukseen klikkaamalla nappia kampanjan sivuilla.
  • Lyö livevetoja Ranskan Avoimiin 22. toukokuuta - 6. kesäkuuta. ja kerää pisteitä. Muista, ettei pre match -betsejä lasketa mukaan.

Pisteitä kertyy vedoista seuraavalla tavalla:

Panos x Vedon kohteiden määrä x Vedonlyöntikupongin kokonaiskertoimet

Jos esimerkiksi asetat livevedon kolmelle kohteelle 10 euron panoksella, ja yhteenlasketut kertoimet ovat 5,50 euroa, lasketaan pisteet näin: 10 x 3 x 5,5, josta tulee yhteensä 165 pistettä.

Vain Ranskan avoimiin lyödyt vedot kerryttävät pistesaldoa. Unibetin sivustolla olevasta leaderboardista näkyvät tämän hetken johtosijoilla olevat pelaajat ja yhteensä vedonlyöntikampanjassa palkitaan 500 pelaajaa! Ensimmäiselle sijalle yltävä Unibetin jäsen saa peräti 10 000 euron käteispalkinnon, ja muiden palkintojen suuruus vaihtelee 8000 eurosta 2 euroon. Voittorahat maksetaan ilman kierrätysehtoja, eli ehtana käteisenä. Voittajat julkistetaan 7. kesäkuuta ja heille ilmoitetaan asiasta myös henkilökohtaisesti.

Huom! Jos betsaat vähintään 5 euron arvoisen vedon livenä tennikseen, saat 10 euron riskittömän vedon 7. kesäkuuta!

Unibetin tervetuliaisbonus

Tämä huikea suomenkielinen pelisivusto on varannut uusille vedonlyöjille mahtavan starttipaketin, jolla urheiluveikkaus lähtee käyntiin oikein kunnolla. Mikäli nettipokeri tai kasinopelit kiinnostavat, monipuolisella Unibetillä on varalla tervetuliaisbonus myös näihin osioihin. Urheilun vedonlyönnin puolella uudet pelaajat saavat kuitenkin itselleen mahtavia etuja:

  • Ensimmäisellä talletuksella uusi veikkaaja saa 100% talletusbonuksen aina 100 euroon asti!
  • Lisäksi ensikertalaisen ensimmäinen mobiiliveto on täysin ilmainen ja 10 euron arvoinen.

Kierrätysvaatimukset ovat erittäin alhaiset, sillä bonussumma tarvitsee kierrättää vedonlyönnissä vain 4 kertaa 1,40 minimikertoimilla. Tartu siis tilaisuuteen ja ota itsellesi mielin määrin bonusrahaa ja veikkaa suosikkilajejasi vain Unibetillä!