Mr Green osallistuu myös ikimuistoiseen jalkapallon täytteiseen kesään uusimman kampanjan voimin, jossa pääsee kokeilemaan onneaan Mo Salahin maalikuninkuuden puolesta jättikertoimella. 

Käynnissä oleva kesä on ollut melkoista jalkapallon juhlaa kautta maailman. Suomessa olemme päässeet nauttimaan Huuhkajien huikeista otteista EM-karsinnoissa, kun puolestaan Euroopassa pelataan naisten MM-kisoja ja Etelä-Amerikassa ratkotaan maanosan herruutta Copa Americassa.

Turnauksien täytteinen kesä ei kuitenkaan ole vielä loppumaisillaan. Afrikan-mestaruuskilpailut alkavat 21. kesäkuuta ja suuren maanosan parhaimmat jalkapallomaat ottavat toisistaan mittaa Egyptissä. Tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, että kisojen ylivoimaisesti suurin tähti onkin juuri isäntämaan kiistaton suurin sankari Mohamed Salah

Liverpoolin riveistä tuttu Salah on myös yksi suurimpia suosikkeja voittamaan Afrikan-mestaruuskilpailujen maalikuninkuuden, eikä suotta sillä taituri iski yhteensä 27 maalia Englannissa tällä kaudella. Jos tuntuu siltä, että Salahin voittoa sietää povata varmaksi, niin kannattaa hyödyntää maalivainu Mr Greenin uudessa kampanjassa. 

Maineikas peliyhtiö tarjoaa peräti 50.00 kerrointa sille, että Salah voittaa kisojen maalikuninkuuden. 

Näin lunastat 50.00 kertoimen Salahin maalikuninkuudelle

  • Rekisteröi itsellesi pelitili Mr Greeniltä
  • Aseta veto Mohamed Salahin maalikuninkuudelle
  • Valitse Mr Green Specialsin erikoistarjouksien puolelta 50.00 kerroin
  • Kampanja on voimassa 21. kesäkuuta asti ja on avoinna vain uusille pelaajille

Liity Mr Greenille ja lyö 50.00 kertoimella Salahin maalipörssin voittoa!

Mr Greenin mukana voittoja kohti

Betsaajien keskuudessa yksi suosituimmista kohteista on Mr Green. Urheilua pursuava sivusto tarjoaa isoja kertoimia ja laajan kirjon lajeja, joiden parista jokainen urheiluvedonlyöjä löytää taatusti omansa. Kohteita nimittäin piisaa ja paljon. Jos Mr Green ei ole vielä tuttu, niin tutustumaan pääsee esimerkiksi kätevän tervetuliaistarjouksen avulla. 

Uudet tallettavat asiakkaat saavat käytettäväkseen tehostetun kertoimen ja kuvio toimii seuraavasti: 

1. Tee vähintään 10 euron talletus
2. Aseta enimmäispanokseksi 20 euroa
3. Mr Green tehostaa kertoimia 100% = 3.00 kerroin muuttuu 5.00 kertoimeksi 
4. Pelaajalla on mahdollisuus lunastaa jopa 200 euron edestä lisävoittoja! 

LUO TILI MR GREENILLE JA LUNASTA TEHOSTETTU KERROIN!