Vuosi 2016 tuo tullessaan monen montaa jalkapallomatsia, järjestetäänhän tänä kesänä UEFA Em-kilpailutkin. Futiksen faneille on tarjolla ilmaisvetoja operaattori poistettun vedonlyönnistä, mutta niillä on yksi ehto! Molemmat Maalaa -promootiossa täytyy molempien joukkueiden tehdä maalit ottelun aikana, ja jos näin käy kaikissa veikkauskohteissasi, saat lyödä vetoa ilmaiseksi. Viikonloppuna pelataan lukuisia kampanjaan laskettavia matseja, joten siirry operaattori poistettulle ja valitse omat kohteesi!

 

operaattori poistettu Molemmat Maalaa

Mitä vedonlyönnin tarjouksiin tulee, on operaattori poistettu yksi tämän hetken parhaiten varustautuneista vedonlyöntisivustoista. Erikoistarjouksia löytyy niin hevosurheiluun, eSports-lajeihin kuin jääkiekkoonkin ja Molemmat Maalaa -kampanja on mainio tarjous niille pelaajille, jotka lyövät paljon vetoa jalkapallosta muutenkin.

operaattori poistettun jäsenien ei tarvitse osallistua erikseen tähän tarjoukseen, mutta vedonlyönnin kohteet tulee valita Molemmat Maalaa -osiosta, joka löytyy sivuston vasemmasta laidasta. Sinun tulee valita vähintään neljä eri kohdetta mille tahansa listatuista otteluista. Tänä viikonloppuna esimerkiksi pelataan seuraavat matsit:

 

Lauantai 16.01.:

17:00 Chelsea - Everton

17:00 Sevilla - Malaga

19:30 Aston Villa - Leicester City

21:30 Villarreal - Real Betis

 

Sunnuntai 17.01.:

13:30 Den Haag - Ajax

16:05 Liverpool - Manchester Utd

17:00 Real Madrid - Sporting Gijon

 

Vedon panos tulee olla vähintään 5 euroa, jotta se lasketaan mukaan promootioon. Kohteet voivat olla joko pre-match tai in-play vetoja, tai niiden yhdistelmiä. Jos kaikissa valitsemissasi otteluissa molemmat joukkueet tekevät maalin, voitat 10% voitostasi ilmaisvetona! Ilmaisvedon maksimiarvo on 200 euroa. Sinulla on 7 vuorokautta aikaa käyttää veto sen jälkeen, kun se on sinulle myönnetty.

Jos kaipaat vinkkejä vedonlyöntiin, löydät niitä sivustomme vedonlyöntivihjeistä!

 

operaattori poistettu Tervetulobonus

Vedonlyöntisivustona operaattori poistettu on ylitse muiden, sillä se tarjoaa parhaimmat kertoimet vedonlyöntiin sekä lukemattomia kohteita aina jääkiekosta ja jalkapallosta harvinaisempiin lajeihin, kuten kilparatsastus ja Gaelilaiset urheilulajit. Jos vedonlyöntiin pääsee kyllästymään, voi onneaan kokeilla kasinopeleissä, pokerissa tai jopa bingossakin!

Uusille pelaajille operaattori poistettu tarjoaa huikean tervetuliaisbonuksen vedonlyöntiin:

100% bonus ensitalletukselle aina 100 euroon asti!

Tämä tarkoittaa siis sitä, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan ja pääset lyömään vetoa tuplasti enemmän missä tahansa urheilulajeissa. Bonuksen saa käyttöön sen jälkeen, kun koko talletussummalla on asetettu vetoja ja summa täytyy kierrättää kuusi kertaa vedonlyönnissä ennen kotiutusta.

Liity muiden urheilun ystävien joukkoon operaattori poistettun sivustolla ja ansaitse rahaa vedonlyönnillä!