Kilparatsastuksen ja hevosurheilun ystäville iloisia uutisia! Betwayllä on menossa mainio vedonlyöntitarjous hevosurheiluun, josta saat ilmaisvedon, mikäli valitsemasi voittaja ei pääsekään ykkössijalle. Jos siis mietit sopivia kohteita tämän viikonlopun urheiluvedoille, ota hyöty irti tästä kampanjasta, sillä et menetä mitään vaan päinvastoin, voit ansaita rahaa! Lue ohjeet ja säännöt alta, ja siirry sitten Betwaylle veikkaamaan suosikkiasi. Uusille veikkaajille tiedoksi, että Betway antaa tervetuliaislahjaksi muhkean bonuksen - lue asiasta lisää alempana!

 

Betway ja Hevosurheilu - Outsider-spesiaali

Betway on otollinen vedonlyöntisivusto etenkin kilparatsastusta seuraaville, sillä heiltä löytyvät erinomaiset kertoimet esimerkiksi Etelä-Afrikan sekä UK:n ja Irlannin kisoihin. Kaiken lisäksi tämä huikea ilmaisvetokampanja lisää intoa, sillä vaikka vetosi häviäisikin, saat silti itsellesi uuden vedon!

Kyseessä on kampanja nimeltään Hevosurheilu - Outsider-spesiaali. Kun veikkaat minkä tahansa hevosurheilulajin voittajaa, mutta hevosesi tulee toiseksi ja kisan voittaa hevonen, jonka aloituskertoimet ovat yli 11.00, saat hyvityksenä tappiosta panoksesi ilmaisvetona takaisin. Ilmaisvedon arvo voi kuitenkin olla maksimissaan 25 euroa, joten vaikka olisitkin asettanut suuremman panoksen, voit saada vain 25 euron ilmaisvedon.

Alkuperäisen vedon tulee olla vähintään 5 euroa ja ennen kisaa tehty single veto, jotta se lasketaan mukaan kampanjaan. Jos valitsemasi hevonen tosiaan tulee toiseksi, saat itsellesi ilmaisvedon 24 tunnin sisällä kilpailun päättymisestä. Sen jälkeen sinulla on 48 tuntia aikaa käyttää veto, muuten se erääntyy. Tämän tarjouksen voi jokainen pelaaja lunastaa vain kerran, joten ota omasi käyttöön vaikka tänään!

 

Betway Tervetulotarjous

Jos etsit täysin suomenkielistä vedonlyöntisivustoa, josta löytyvät parhaat veikkauskertoimet niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin urheiluun, Betway on sinun paikkasi! Uusia pelaajia hemmotellaan myös ensiluokkaisella bonuksella, sillä he saavat itselleen muhkean 100% talletusbonuksen ensimmäisestä talletuksestaan ja tämä bonus maksetaan aina 100 euroon asti! Bonuksen saa käyttöön heti, kun ensitalletus on käytetty ja sen voi käyttää missä tahansa urheilulajeissa Betwayn sivustolla. Kuten monilla muillakin pelisivustoilla on tapana, myös Betwayn bonus tulee kierrättää urheiluvedoissa ennen summan kotiutusta kuusi kertaa vedoissa, joiden kerroin on vähintään 1.75.