Betzest ilahduttaa jalkapallon ystäviä tuliterällä tarjouksella, jonka avulla uudet ja vanhat asiakkaat saavat tarpeen tullen lisää jännitystä Mestarien liigan karsintoihin. 

Mestarien liiga sai arvoisensa päätöksen viime kaudella, kun Liverpool pääsi karistamaan vanhat apinat harteiltaan ja yksi maailman tunnetuimmista joukkueista pääsi nostamaan Mestarien liigan pokaalia ensimmäistä kertaa sitten 2005. Uusi kausi, uudet kujeet ja sitä myötä myös paljon uusia tarjouksia ahkerille betsaajille ja Mestarien liigan ystäville. 

UCL-karsinnat ovat jo alkaneet, mutta vielä ehtii hyppää remmiin mukaan ja noukkia helpot voitot pois kuljeksimasta. Betzestin uusi tarjous on siitä erinomainen, että siihen sisältyvän bonuksen voi lunastaa oli sitten uusi tai entuudestaan vanha asiakas. Tarjolla on yksinkertainen ja kätevä reload-bonus. 

Näin lunastat Mestarien liiga -karsintabonuksen

  • Kirjaudu Betzestille tai luo uusi tili - tarjouksen voi lunastaa oli sitten uusi tai vanha asiakas
  • Talleta vähintään 10 euroa, niin saat 100% bonuksen 100 euroon asti
  • Valitse avattavasta bonusvalikosta "UEFACL" 
  • Tarjous päättyy 1. elokuuta, joten vielä on aikaa lunastaa omasi! 

Nappaa tästä 100% bonus 100€ euroon asti

 
Betzest - tuore nimi markkinoilla 


On toki tiedossa, että lähes uunituore Betzest ei välttämättä ole vielä kaikkien betsaajien keskuudessa. Kyseinen sivusto on kuitenkin saanut alkunsa vasta vuonna 2018, joten on selvää, että Betzest ei ottele samassa painoluokassa pohjoismaiden jättiläisten kanssa. Tulokas on silti kerännyt paljon kehuja ja esimerkiksi Urheiluveikkauksen arvosteluista vastaava tiimi antoi Betzestille mainiot neljä tähteä viidestä. 

Betzest on nimensä mukaisesti tarkoitettu pääasiassa vedonlyöntiin. Alusta on tyylikkään näköinen ja kohteita riittää kernaasti joka lähtöön. Kertoimet ovat keskitasoa ja välillä parempaakin, kun vertaa muihin tulokkaisiin. Siksipä juuri tulokkaisiin verrattaessa Betzest nostaa päätään monen muun ylitse. 

Jos mielenkiinto heräsi Betzestiä kohti, niin suosittelemme kokeilemaan sivustoa tervetuliaisbonuksen kautta. Kun avaa tilin Betzestille, niin sivusto lyö ensikättelyn merkeissä viiden euron ilmaisvedon ilman talletusta. Ensimmäisen talletuksen jälkeen pelaaja saa 100% bonuksen 150 euroon asti. Kokonaisuudessaan jaossa on siis 155 euron edestä pelirahaa. 

Kokeile Betzestiä alla olevan linkin kautta jo tänään ja muista samalla lunastaa yllä mainittu UCL-bonus! 

Lunasta Betzestin 100% bonus 155 euroon asti!