Missä kerroinvääristymät, siellä myös Urheiluveikkaus. Tungimme hanskamme pahimpaan lietteeseen mitä viihdemaailma parhaillaan tarjoaa, Suomen Big Brother 2012- kauteen.

Teemme kaikkemme lukijoidemme hyväksi joten tunkeuduimme tähän kotimaisen tv- viihteen alamaailmaan helpon rahan toivossa. Kaivoimme syvemmältä kuin koskaan ja saimme selville järisyttäviä tosiasoita; vedonlyöntiyhtiö operaattori poistettuin BB- kertoimenlaskijat ovat täysin nukuksissa. Sen sijaan operaattori poistettuillä ollaan hyvinkin hereillä kansan suosikeista ja inhokeista. Suosittelemme ehdottomasti pelaamaan tämän hetken Big Brother- vedot operaattori poistettuille >>
Olemme puuttuneet Suomen Big Brotheriin viimeksi vuonna 2008 ja tuolloin menestys oli vähintään hyvä. Löysimme yllättäjäksi BB- Anniinan kertoimella 10.00. Kenties tänäkin vuonna osumme kultasuoneen.

Alta näet kerroinvertailumme kahden vedonlyöntiyhtiön välillä, lyhyet analyysit voittajasuosikeistamme, ohipelit sekä pelisuosituksemme.

Big Brother 2012- kerroinvertailu (17.10):

Asukas operaattori poistettu operaattori poistettu
BB- Jouko 2.75 4.00
BB- Markus 4.00 6.00
BB- Johanna 5.00 3.00
BB- Tommi 5.00 25.00
BB- Tea 5.50 8.00
BB- Jonna I 8.50 20.00
BB- Jonna A 8.50 4.50
BB- Tomi 8.50 12.00
BB- Iida 10.00 8.00
BB- Joni 10.00 50.00
BB- Jarno 15.00 40.00
BB- Petteri 20.00 12.00
BB- Teija 25.00 25.00
 

Miksi operaattori poistettu nukkuu?

Kuten kerroinvertailustamme voitte huomata, erot ovat valtavat! Omien tutkimustemme mukaan operaattori poistettuillä seurataan ohjelmaa todella tiivisti ja kertoimet ovat ajan tasalla. operaattori poistettuilla sen sijaan on taidettu unohtaa koko pelikohde.

Parhaan kokonaiskuvan yhtiöiden kiinnostuksesta kohteeseen saa BB- Jonin kertoimesta. Mielestämme BB- Jonilla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa tätä ohjelmaa ja oma kertoimemme olisi 200. Silti operaattori poistettu tarjoaa kertoimeksi 10.00. Kilpaileva yhtiö operaattori poistettu sen sijaan on ajan tasalla ja tietää, että Joni tippuu jo tulevana viikonloppuna. Heillä kerroin on 50.00.

Suosittelemme pelaamaan Big Brother- vedot operaattori poistettuille. Avaa tästä pelitili operaattori poistettuille ja saat uutena asiakkaana 100€ bonuksen Big Brother- vedonlyöntiin >>

Urheiluveikkauksen Big Brother 2012- suosikit

Suosikkimme: Johanna

BB- Johanna on operaattori poistettuillä suosikkiasemassa, mutta operaattori poistettu on nukuksissa ja tarjoaa tälle kisaajalle muhkean kertoimen 5.00.

Johanna on talon näyttävin blondi. Hänen kauneutensa ja siitä huolehtiminen selvästi ärsyttää talon muita naisasukkaita. Johanna on joutunut kateellisten naisasukkaiden ajojahdin kohteeksi ja tätä kautta joutunut kiusatun rooliin. Kiusattuna hän kerää yleisön säälipisteet ja näin ollen asema talossa on taattu finaaliin asti. Talosta ei löydy yhtäkään kilpailijaa kuka tiputtaisi hänet vaikkapa head-to-head äänestyksessä.

Tämän Espoolaisen kaunottaren ainut valttikortti ei ole kuitenkaan kauneus. Hänen luonteensa on todella kiltti ja tämä on huomattu BB- yhteisöissä. Big Brother- kansa on hämilleen, kun hyväsydämmistä Johannaa kiusataan täysin syyttä talossa. Finaaliainesta.

2. suosikkimme: Tomi

Monien yllätykseksi kakkosuosikkimme on pieni hiirulainen talon alfaurosten keskellä. BB-Tomi vetoaa naisenemmistöstä koostuvaan äänestäjäkuntaan, koska ei muiden miesasukkaiden tapaan kehuskele panojutuillaan sekä kunnioittaa kauniimpaa sukupuolta. Katsojien keskuudessa hyvin vähän vihaajia. Asukkaiden keskuudessa ärsyttää päättömillä jutuillaan ja puheripulillaan, mutta ei tarpeeksi päätyäkseen häätöäänestykseen. Eräänlainen koomikko. Sopivasti esillä.

Tomilla on myös joku sairaus jota emme saanneet selville tutkimuksissamme. Silti, sairaus auttaa aina ääntenkeruussa. Saattaa parantaa menoa loppua kohden ja näillä kertoimilla pakkopeli! Tomin paras kerroin löytyy operaattori poistettuiltä.

Yllättäjämme: Petteri

BB-Petteri yksi talon kolmesta uudesta asukkaasta. Uusien asukkaiden on usein vaikea saada puolelleen tarpeeksi fanipohjaa voittoon asti, mutta Petteri on tutkimustemme perusteella kerännyt lyhyessä ajassa mukavasti kannattajia. Talon vanhin (35v) miesasukas vetoaa varsinkin vanhempaan naiskatsojaan. Hyväntahtoinen ja sopivasti porukasta erottuva.

Kannattaa muistaa, että tämä kaveri on kotoisin Kemistä. Häntä voidaan kenties kutsua BB- talon Kärpiksi. Koko pohjois-suomi saattaa kannattaa "oman kylän poikaa". operaattori poistettuin kerroin 20.00 on pelikelpoinen!

Ohipelit ja syyt

Jouko

Pelaamme kylmästi ohi BB- Joukosta. Joukon tunnistaa Big Brother- asukkaista parhaiten sillä, hän näyttää siltä kuin olisi tippunut maaliämpäriin. Päästä varpaisiin tatuoitu mies oli aluksi kuumin voittajasuosikki, mutta hengailu talon yhden inhokin, Jonna I: n kanssa taitaa vesittää voittohaaveet. Lisäksi ongelmaksi saattaa muodostua liiallinen myötätunnon keruu. Joukon ex- naisystävä odottaa miehelle lasta ja mies on tietysti käyttänyt tilaisuuden hyväkseen BB- talossa. Kukapa ei haluaisi voittoon miestä joka on saamassa pienen vauvan? Ongelmana tässä on se, että tätä samaa "kikkaa" käytti jo vuonna 2008 BB- Andreas. Tuolloin vauvauutisista BB: ssä kertonut mies ei kuitenkaan onnistunut voittamaan skabaa. Jouko on luultavasti finaalissa, mutta emme usko voittoon. Suurimmat voittosaumat meni suhteeseen BB- Jonna I: n kanssa.

Markus

Kertoimien valossa kärkiporukoissa pyörivä BB- Markus on toki sympaattinen hahmo talossa, mutta erittäin näkymätön. Markuksen ongelmana on se, että hän ei kerää juurikaan vihaajia eikä kannattajia. Ex- jääkiekkoilijan suurin virhe saattoi olla silti alkukaudesta suoritettu kivesten näppäily. Kiveksiä näppäilemällä hän hankki itselleen juntin maineen ja naiskatsojien oudoksunnan. Lisäksi pariutuminen BB- Tean kanssa vaikeuttaa asemia.

Jonna A

BB- Jonna A vihastuttaa ja ihastuttaa. Armeijan käynneen Jonna A:n puhe kuulostaa siltä kuin hän oli Duudsonien uusi naispuolinen jäsen (ohjelman jälkeinen ura?). Saattaa omata vankan kannattajajoukon pohjanmaalla. Liian näkymätön ja väritön voittoon.

Muut kilpailijat:

Mielestämme muut kilpailijat eivät omaa realistisia mahdollisuuksia Big Brother- 2012 voittoon. Voittaja löytyy yllämainittujen henkilöiden joukosta.

Pelisuositus:

Suosittelemme pelaamaan operaattori poistettuille Johannaa, Tomia ja Petteriä. Tämän päivän kertoimilla ja tasapanostuksella tuotto on taattu.