Manchester United kärsi selkeän tappion sunnuntaina Liverpoolille ja pääsyylliseksi on nostettu valmentaja Jose Mourinho. 

Manchester Unitedin ahdinko syveni viikonloppuna ja Jose Mourinhon jatko suurseuran peräsimessä on kaikkea muuta, kuin varmaa. 

Liverpool peittosi naapurikaupungin arkkiviholliset luvuin 3-1 ja syyttävät sormet ovat sittemmin osoittaneet pelkästään maineikasta valmentajaa. Tunnetusti armoton brittilehdistö on jo ottanut monen tahon voimin kantaa aiheeseen. Esimerkiksi BBC Sportin vastaava jalkapallokirjoittaja Phil McNulty ei säästellyt sanoja sunnuntaisessa kolumnissaan. 

- Mourinhon United oli luovuuden osalta konkurssissa ja vastuu on päävalmentajalla, joka näyttää siltä, ettei nauti enää elämästä Old Traffordilla, McNulty totesi. 

- Kaikki Manchester Unitedissa huutaa ilottomasta kokemuksesta. Mourinho näyttää surullisen laivan onnettomalta kapteenilta, hän jatkoi. 

United on sarjataulukossa kuudentena 26 pisteellä. Kärkinelikköön matkaa on 11 pistettä ja liigan kärkeen 19 pistettä. Sky Sportsin lähetyksessä Gary Neville syytti eniten joukkueen johtoporrasta ja heidän antamaa jatkosopimusta. 

- Seura ei tiedä mitä tehdä hänellä ja nyt he maksavat siitä sopimuksesta. Nyt ongelma on se, että hänestä eroon pääseminen tulee maksamaan omaisuuden. He ovat uskomattoman naiivisia. Johtoporras menetti täydellisesti hallinnan, kun he antoivat jatkosopimuksen, Neville kritisoi. 

The Guardian maalaili myös piruja seinille. 

- Ei ole mitään paikkaa minne mennä, ei mitään parannuskeinoa, ainakaan silloin, kun koko seurassa vallitsee sairas henki, joka menee päävalmentajaa pidemmälle.