Futisillan kruunaa Mestarien liigan karsintakierros. Vedonlyönnin kannalta se ei kuitenkaan houkuttele joten sijoitamme mieluummin illan harjoitusmatseihin.

Rotherham - Bolton: Vierailija Boltonin viime kausi Championshipissä päättyi pettymykseen, kun joukkue jäi täpärästi ulos playoffeista. Isäntäjoukkue Rotherham pääsi juhlimaan kauden päätteeksi League One- paikkaa. Isännät ovat ehtineet pelata jo pari harjoitusottelua skottien divarijoukkueita vastaan. Nyt vastus kovenee kuitenkin huomattavasti. Kesän siirtomarkkinoilla Boltonista lähti molemmat laitapakit, Marcos Alonso ja Sam Ricketts. Tilalle pakistoon hankittiin Marc Tierney Norwichista ja Alex Baptiste Blackpoolista. Molemmat ihan kelpo materiaalia (ainakin tähän matsiin).

Belenenses - Reading: Reading lähtee tällä kaudella hakemaan uutta vauhtia Championshipistä. Joukkueen runko on pysynyt putoamisesta huolimatta yllättävän hyvin kasassa ja uudetkin hankinnat ovat osoittautuneet tähän saakka onnistuneiksi. Readingilla on takana yksi harjoitusottelu Wycombea vastaan (1-3 voitto). Vaikka paperilla vierailijat lähtevät tähän suosikkina ja kaikki vaikuttaa olevan kunnossa niin mielestämme olosuhteet ja motivaatioetu on tässä kotijoukkueen puolella. Viime kaudella ylivoimaisesti Portugalin ylimmälle sarjatasolle noussut Belenesenses uhkuu itseluottamusta. Se aloittaa harjoituspelinsä tästä, eikä missään nimessä halua hävitä kotiyleisön edessä. Lissabonin kuuma keli ja Readingin asenne tähän matsiin (tiedättehän britit rantalomakohteissa? :D ) puoltaa pelaamaan kotijoukkueen voittoa. 

Pitkävetovihjeet tiistai 16.7.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Rotherham - Bolton 2 2.10 21:45
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Belenenses - Reading 1 3.00 22:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.