Sunnuntain Toto5 ravit ravattiin Vermossa. Kolmannen kohteen suosikki B. Tuuma otti pahan lähtölaukan, mutta raville selvittyään Ari Moilasen ajokki teke riskin esityksen. Moilanen kertoi voittajahaastattelussa, että laukka oli etukäteen odotettavissa kakkosradalta. Ilman selkää volttaaminen on tälle hevoselle vaikea paikka ja ori on alussa hätäinen. Loppumatkasta ei Moilasen mukaan ollut enää suurempia vaikeuksia ravin kanssa. Voitto oli B. Tuumalle toinen peräkkäinen. Xero sai hyvän juoksun johtavan takana ja hävisi voittajalle täpärästi. Mirkan Mirri väsyi keulapaikalta hieman lopussa, mutta oli kuitenkin kolmas maalissa.

 

Tammikuun lopussa T65-lähdön voittanut Linus Hip voitti avauskohteen suosikkina varmasti. Peter Lindroosin ajokki sai tasaisen juoksun toisessa parissa ulkona, kaukana kärjestä tosin, kun The Kemp paineli keulassa ylikovaa viimeiselle puolikkaalle asti, kunnes väsyi. Lindroosin mukaan Linus Hip voitti varmasti ja korvat jäivät avaamatta, mutta ruunalla oli lopussa ravin kanssa ongelmia ja loppusuora piti ottaa varman päälle. Decor kiri pikkuyllättäjänä mukavasti toiseksi.

 

Samalla Toto65-kierroksella Linus Hipin kanssa jättiyllättäjänä voittanut Mack Swindler oli suosikkina keulapaikalta varma voittaja toisessa kohteessa. Ruunalla ei ole koskaan aikaisemmin ajettu keulapaikalta. Voitto oli ohjastaja Jarmo Savolaisen mukaan varma, eikä ruunaa tarvinut lopussakaan patistella. Choconut Cake oli suosikin takaa toinen.

 

Neljännen kohteen voitti myös suosikki. King Reinhold haki kärkipaikan nopeasti ja joutui avaamaan reippaasti 12-vauhtia. Harri Koivunen sai vetää ajokillaan seuraavan kilometrin todella rauhallista vauhtia ja 12-vauhtinen päätöspuolikas sinetöi varman voiton. King Reinholdilla on ollut terveyden kanssa ongelmia, mutta ruuna on terveenä pysyessään 75-tason hevonen hevonen, kertoi Koivunen. Voittoja ruunalla on urallaan jo 15. Gladstone Gang laukkasi maalisuoralla kolmossijan.

 

Päätöskohteeseen ei saatu suosikkivoittajaa, sillä El Angelic laukkasi pahoin lähdössä. Tamma teki kyllä vielä hyvän juoksun ja oli maalissa viides. Kolmossuosikki Cabernet ravasi ensimmäiset 800 metriä sisäradalla, kunnes nousi toiselle ilman vetoapua. Tamma taisteli lopussa hienosti voittoon ja toi Harri Koivuselle illan kolmannen voiton. Kovasukuisella tammalla oli ollut alussa suuria vaikeuksia, sillä hevosen kavion pohjaan jäi pahat tilsat voltatessa ja tamma meinasi alkumatkasta liukastua. Love Youn tytär ei Koivusen mukaan tee vielä totta kilpailussa ja hevosella olisi kykyjä paljon parempaankin. An-Anastacia oli keulapaikalta toinen ja hienosti 40 metrin takamatkalta kivunnut Follow That Dream kolmas.

 

Mahdollisia pelikohteita seuraavissa kilpailuissa voisivat olla illan toisessa lähdössä hyvän lopetuksen tehnyt Pearls For Girls, joka lähti 40 metrin takamatkalta ja laukkasikin lyhyesti lähdössä, sekä kahdeksannessa lähdössä kärjen taakse vaille kiritilaa jäänyt Secret Player.

 

Vermon Toto5-arvo oli ainoastaan 16,10 euroa.