Tänään 18. elokuuta kello 21.30 Suomen aikaa Münchenissä potkaistaan käyntiin jälleen Saksan Bundesliiga, ja toivotamme tervetulleeksi kauden 2017-18, jota olemmekin kerenneet jo hieman odottamaan.

Ensimmäisenä pelaa tietenkin Bundesliigan kiistaton ja hallitseva kuningas Bayern München, joka tällä kaudella lähtee tavoittelemaan kuudetta peräkkäistä mestaruuttaan. Kotonaan pelaava Bayern München saa vieraakseen Allianz Areenalle viime kaudella 12. sijalle päätyneen Reinin laaksosta kotoisin olevan Bayer Leverkusenin.

Bundesliigan kauden avajaisottelussa Bayern München on tietenkin ylivoimainen suosikki ottelun voittajaksi, sillä tämä baijerilaisseura ei ole hävinnyt liigan mestaruutta viiteen vuoteen, ja viime kauden avausottelussa Bayern München jyräsi kirjaimellisesti vastassa olleen Werder Bremenin luvuin 6-0.

Viimeksi kun Bayern München ja Bayer Leverkusen kohtasivat Allianz-areenalla, ottelu päättyi suht koht tasaväkiseen lukuihin 2-1 Münchenin eduksi, mutta heidän vieraillessaan Leverkusenin Bay Areenalla, ottelun lopputulos päätyi tasapeliin luvuin 0-0.

Yksi asia kuitenkin droppaa Bayern Münchenin tunnelmaa.

Kauden avaus ei kuitenkaan tapahdu kokonaan auringon paisteessa, sillä harmaita pilviä joukkueelle tuo kuuden pelaajan puuttuminen kokoonpanosta. Jerome Boateng ei ole pelikunnossa, ja hän joutuuu Javi Martinezin ja Juan Bernatin tavoin seuraamaan tätä avajaisottelua katsomon puolelta. Loukkaantumisten takia myös uudet pelaajahankinnat James Rodriguez ja Thiago Alcantara ovat myös poissa peleistä ja maalivahti Manuel Neurin murtuma jalassa ei vieläkään ole parantunut. Leverkusenilla on asiat hieman paremmin, ja tältä seuralta puuttuu vain yksi pelaaja, Tin Jedvaj joka on vielä sairastuvalla.

Odotamme myös mielenkiinnolla Borussia Dormundista Bayer Leverkuseniin kesällä napatun Sven Benderin ensiesiintymistä Leverkusenin väreissä. Tämä 28 -vuotias puolustava keskikenttäpelaaja on nuoresta iästään huolimatta myös pelannut jo seitsemän kertaa Saksan maajoukkueessa, ja hänen kokemuksensa ja kyvyn hallita peliä takia värvättiin Leverkuseniin. Sven Bender ja hänen joukkuetoverinsa saavat kyllä tulikasteen tänään illalla Allianz-areenalla, sillä vastustaja ei voisi olla kovempi ja pahempi.

Olemme täällä toimituksessamme kallistumassa kyllä Bayern Münchenin puolelle, mutta jännitystä haettaessa se taitaa olla ehkä jo liiankin varma vaihtoehto. Eikö se olekin jännittävämpää jännätä aina altavastaajan puolesta? Bundesliigan kausi 2017-18 kestää ensi vuoden toukokuulle asti, ja koko kauden otteluita on jo runsaasti valittavissa eri vedonvälittäjillä, ja operaattori poistettu! :in vedonlyönti tarjoaa tällä hetkellä hyvin mehukkaita kertoimia Bundesliigan otteluihin, ja mikäli olet uusi asiakas, saat vielä mehukkaampia tarjouksia tälle vedonlyöntisivustolle.

Tervetuliaislahjana sinulla on kaksi upeaa vaihtoehtoa!

Me suorastaan rakastamme operaattori poistettu! :in tervetuliastarjousta sillä se on yksinkertaisesti vain niin monipuolinen. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta sinulle sopivamman, ja mukaan pääset pikkurahalla. Voit saada pelkästään 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa vedonlyöntiin. Tämähän tarkoittaa äärettömän huikeaa 400% talletusbonusta, ja tällaisia bonuksiahan ei vain missä tahansa pelipaikoissa jaeta! Mikäli haluat tallettaa isommalla summalla, niin se tuplataan 100% talletusbonuksella aina 300€ euroon asti! Mikä tästä operaattori poistettu! :in tervetulotarjouksesta tekee erityisen hauskan on se, että bonus käy myös kasinon pelien puolella, joten voit esimerkiksi tämän illan ottelun väliajalla laittaa kolikkopelien kelat pyörimään ja tavoitella lisäeuroja oikeiden voittolinjojen kautta. operaattori poistettu! Tarjoaa myös muita mukaansa vetäviä kampanjoita vedonlyöntiin oman ilmaisvetoja tarjoavan Free Bet Clubin kautta ja voit myös lunastaa vielä huikeita päivittäisiä kesätarjouksia elokuun loppuun asti voimassa olevan kesäkampanjan kautta. Tule nyt katsastamaan operaattori poistettu! :in mehukkaat kertoimet Bundesliigaan ja muihin vailla vertaa oleviin kohteisiin. Siirry nyt operaattori poistettu! :in vedon lyöntisivuille alla olevan linkin kautta niin kerkeät vielä heittämään kupongit sisään tämän illan spektaakkelimaiseen Bundesliigan avausotteluun!

Klikka itsesi operaattori poistettu! :in vedonlyöntiin tästä!