Lauri Markkasen paluu pelikentille lähestyy odotettua vauhtia. 

Meneillään oleva NBA-kausi on alkanut huonoimmalla mahdollisella tavalla Lauri Markkasella, sillä suomalainen tähtipelaaja ei ole vielä päässyt pelaamaan peliäkään loukkaantumisen takia. 

Markkanen loukkasi kätensä joukkueensa harjoituksissa ennen kauden alkua syyskuussa ja on joutunut istumaan sivussa pitkän ajan. Chicago Bullsien tärkeimpiin kuuluva suomalaispelaaja pääsi kokeilemaan vihdoin kokeilemaan heittämistä keskiviikkona joukkueen harjoituksissa. 

Bullsien päävalmentaja Fred Hoiberg kertoi medialle harjoituksien jälkeen, että kuntoutus on aikataulussa ja Markkasen kivut ovat kadonneet. 

- Hän otti muutamat heitot tänään. Hän ei vieläkään ole valmis kontaktiin, mutta oli hyvä nähdä hänet hieman heittämässä. Tärkein asia on, että hänellä ei ollut yhtään kipuja ja hän jatkaa aktiivisuuden lisäämistä, totesi Hoiberg medialle. 

 


Otteluita Markkaselta on toistaiseksi jäänyt välistä 11 ja valitettavasti joukkue rypee liigan pohjalla. Bulls on voittanut vain kolme ottelua tällä kaudella. Alkuperäisen ennusteen mukaan Markkasen on tarkoitus palata joukkueen pelaavaan kokoonpanoon marraskuun lopussa.