Maailman parhaiden jalkapalloilijoiden joukkoon lukeutuva Cristiano Ronaldo yllätti totaalisesti Suomen musiikkimaailman ykkösnimen Anna Abreun, joka kertoo ikimuistoisesta tapahtumasta Instagramissa.

UEFA:n eli Euroopan jalkapalloliiton illallisella esiintynyt laulaja joutuikin uskomattomiin tilanteisiin kyseisellä yksityiskeikalla. Jari Litmanen oli tullut kertomaan vitsejä jalkapallofaniksi tunnustautuvalle Abreulle, joka oli ollut tilanteesta häkeltynyt.

Ikimuistoinen ilta suomalaistähdelle

Tapahtumassa oli ollut Litmasen lisäksi jalkapalloilun merkittäviä vaikuttajia, joiden joukossa nähtiin myös Sami Hyypiä. Konsertti oli saanut yllättävän käänteen, kun keikka oli keskeytynyt. Abreulle oli tuotu yhtäkkiä kaksi pelipaitaa, joista toinen oli numerolla 7 pelaavan Cristiano Ronaldon nimikirjoitus tähden nimellä varustettuna sekä numerolla 10 pelaavan Teemu Pukin paita nimikirjoituksella.

Karismaattinen laulaja kertookin menneensä uskomattomasta muistamisesta pois tolaltaan, mikä ei siis mikään ihme. Cristiano Ronaldon nimikirjoitus onkin ainutlaatuinen lahja, josta monet fanit haaveilevat.

- Hävettää, kun meni aluksi ihan oli, kun olin niin hämmentynyt. Miksi aina pitää nolata itsensä, pelipaidoista onnellinen Abreu muistelee tapahtunutta Instagram-tilillään.
Riippumatta siitä, onko omistuskirjoituksella varustettua pelipaitaa vai ei, voi Real Madridin tähtikaartiin kuuluvan Ronaldon otteita joka tapauksessa jännittää Mestarien liigassa. Vedonlyönti espanjalaisen joukkueen menestyksestä onnistuu esimerkiksi operaattori poistettuillä, jossa on tarjolla kattavasti Mestarien liigan suosittuja vetokohteita.

Aloita pelaaminen operaattori poistettuin tervetuliaisbonuksen turvin

Pelaajan saa mukavasti pelirahaa vedonlyönnin aloittamiseksi. operaattori poistettuillä voi aloittaa vedonlyönnin reippaalla 170 euron kasinobonuksella, jonka voi hyödyntää kolmessa osassa. Tervetuliaisetu jakautuu seuraavalla tavalla:
- Ensimmäinen talletus tuplataan 100% bonuksella jopa 100 euron saakka. Minimitalletus tämän edun lunastamiseksi on 10 euroa. Ensimmäisen bonuksen kierrätysvaatimus on todella matala, sillä se täytyy kierrättää ainoastaan 6 kertaa käyttämällä kerrointa 1,5.
- Kun pelaaja on käyttänyt ensimmäisen bonuksensa, hän saa toiselle talletukselleen 50% bonuksen jopa 50 euroon saakka. Tämän edun voi hyödyntää jo 10 euron talletuksesta. Toiseen talletukseen kohdistuva kierrätysetu on niin ikään matala, sillä se on sama kuin ensimmäisessä.
- Toisen edun käyttämisen jälkeen pelaaja saa 20 euron arvoisen mobiili-ilmaisvedon, jonka saa käyttöön jo 10 euron suuruisella talletuksella. Siitä saatuihin voittoihin kohdistuva kierrätysvaatimus on ainoastaan 3-kertainen. Minimikerroin kierrätysvaatimuksen täyttämiseksi on 1,5.

Suuntaa operaattori poistettuille klikkaamalla tästä