Kaikkien tuntema portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro on syyllistynyt veronkiertämiseen, ja kyseessä saattaa olla pikkurahojen sijaan jopa 15 miljoonan euron arvoinen veronkierto. Hänellä väitetään olevan peiteyrityksiä, joiden kautta hän on napannut tulonsa itselleen veronkierrolla. Nämä peiteyritykset sijaitsevat Irlannissa sekä Brittien neitsytsaarilla. Espanjan viranomaisten mukaan hän on näin ollen kiertänyt veroja melkeinpä 15 miljoonan euron edestä, sekä jättänyt suuren osan tuloistaan ilmoittamatta Espanjassa. Hänen väitetäänkin jättäneen ilmoittamatta lähes 31,5 miljoonan euron arvosta veroja Espanjalle. Mikäli syytteet pitävät paikkansa, koituu Ronaldolle 28 miljoonan euron sakko sekä kolmen ja puolen vuoden vankeustuomio. Tänään kuitenkin näemme, miten Madridissa käy oikeudenkäynnissä.

Espanjalaisten asiantuntijoiden mukaan hän on saattanut kierrättää rahojaan jopa 160 miljoonan edestä Neitsytsaarilla sijaitsevan peiteyhtiönsä kautta. Mikäli rangaistus lasketaan kahtena vuotena vankeutta jokaista veronkiertovuotta vasten, voi rangaistus nousta jopa kuuteen vuoteen. Tätä voidaan kuitenkin todennäköisesti lieventää, mikäli nämä jälkiverot maksetaan niin kuin kuuluu. Forbesin mukaan Christiano Ronaldo onkin ollut taloudellisesti menestynein jalkapalloilija tänä vuonna, hänen tulojen summan ollessa arviolta lähes 83 miljoonaa euroa. Näissä tuloissa ovat yhdistettynä niin palkkatulot kuin mainostulotkin, Ronaldolla ollessa monia sponsoreita, kuten Nike, Tag Heuer sekä Herbalife.

Ronaldon ura

Christiano Ronaldo on jo 32-vuotias jalkapalloilija, joka pelaa Real Madridissa. Hänen pelinumeronsa on 7 ja hän on ollut pelaajana Real Madridissa jo vuodesta 2009 alkaen. Tätä ennen hän oli kaudet 2003-2009 Manchester Unitedin pelaaja. Manun riveissä hän pelasi 196:ssa ottelussa, ja maaleja ehti kertyä yhteensä 84 kappaletta. Tämän kahdeksanvuotisen Real Madridin riveissä pelaamisen myötä sen sijaan hänellä on jopa 285 maalia, yhteensä 265:stä ottelusta. Ronaldo on pelipaikaltaan vasen laitahyökkääjä, olleen myöskin molempijalkainen. Hän pelaa myöskin välillä keskellä. Ronaldoa on tituleerattu yhdeksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista ja hän on voittanut Kansainvälisen jalkapalloliiton kultaisen pallon jopa neljä kertaa. Hänestä tuli myöskin Real Madridin eniten maaleja tehnyt pelaaja vuonna 2015, kuten yllä mainituista luvuista voi päätellä.

Lähde kuitenkin jalkapallon kertoimien matkaan

Jännityksellä jäämme odottamaan, miten Ronaldon tuomion käy, sekä tulevan kauden Real Madridin riveissä. Tähän mennessä hän onkin kiistänyt kaikki nämä veropetossyytteet, sekä uhannut jättää Espanjan taakseen. Kaikesta tästä huolimatta, sinä voit lähteä veikkaamaan jalkapallokohteita Betssonille, ja miettiä, vaikuttavatko nämä tapahtumat pelaajiin. Parhaillaan pelataan muun muassa naisten UEFA Super Cuppia, jossa Real Madrid kohtaa Manchester Unitedin 8. elokuuta. Tämänhetkisen kertoimet kyseiseen otteluun ovat
1 Real Madrid X 2 Manchester United
2,02 3,65 3,60
 

Otteluun on toki vielä aikaa, mutta voit löytää kaikki kertoimet tälle ottelulle sekä muihin ajankohtaisiin jalkapallo-otteluihin Betssonilta. Betssonilta löytyy myöskin huima tervetuliaispaketti uusille vedonlyöjille. Saatkin sadan prosentin bonuksen ensitalletuksellesi aina 100 euroon saakka. Tämä on siis käytännössä talletuksesi tuplaus, jolloin satasesta kertyy saman tien 200 euroa pelirahaa käyttöösi vedonlyönnin puolelle. Betssonin monipuoliselta vedonlyöntisivustolta löytyy myöskin niin ikään livevedonlyönti. Voit siis lyödä betsit sisään vielä kesken ottelunkin. Tämän lisäksi kannattaa seurata Betssonin ajankohtaisia kampanjoita ja tarjouksia vedonlyönnin puolelle heidän Tarjoukset -osiostaan. Kohteita monien urheilulajien sekä monien eri turnausten ja Cuppien suhteen on Betssonilla erityisen runsaasti ja monipuolisesti saatavilla. Lähde siis itse tutustumaan näihin, niin tiedät parhaiten. Maltan lainsäädäntöön perustuvalla Betssonilla pääsetkin täysin laillisesti tallettamaan verovapaita voittojasi Suomeen, joten veroista tai niiden kierrostakaan sinun ei tarvitse murehtia.

Siirry Betssonille suoraan tästä!