Colorado Avalanche tasoitti sarjan San josea vastaan tyylikkäästi 3-0 -lukemin.

Philipp Grubauer nousi Colorado Avalanchen sankariksi viime yönä, kun saksalainen piti pintansa San Josen nimekästä hyökkäystä vastaan pitämällä maalinsa tyhjänä. Grubauerille merkattiin 32 torjuntaa ja näiden myötä ottelusarja on nyt lukemissa 2-2.

Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen saalisti ottelusta kaksi maaliin johtanutta syöttöpistettä. Aisapari Nathan MacKinnon pääsi nauttimaan ottelun avausmaalista toisessa erässä Rantasen lavan kautta, mutta turkulaisen todellinen taidonnäyte nähtiin kolmannesssa erässä.

Rantanen ajoi ylivoimalla röyhkeästi kiekon kanssa maalille ja näytti hetken aikaa menettäneen tilanteesta otteen, kunnes onnistui syöttämään omien jalkojensa välistä kiekon maalin edessä seisoneelle Colin Wilsonille. Maali ammotti tyhjyyttään ja Wilson iski pudotuspelien neljännen maalinsa.

Puolustaja Erik Johnson sinetöi 3-0 -lukemat tyhjään maaliin ottelun viimeisien minuuttien aikana. Joukkueet kohtaavat varhain sunnuntaiaamuna ottelusarjan viidennessä ottelussa San Josessa.